«ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ» Η ΕΕΠ Β’ & Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα

* ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β., ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2012 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:47
«Νίπτει τας χείρας της» η ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Football League-Football League 2) για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή, ρίχνοντας το... μπαλάκι της απόφασης στην πλευρά της Σούπερ Λίγκας αλλά και της ΕΠΟ. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και η κατά πλειοψηφία απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της διοργανώτριας αρχής, σύμφωνα με την οποία η τροποποίηση του καταστατικού της Σούπερ Λίγκα για αύξηση των ομάδων κατά δύο τη σεζόν 2013/14, περιλαμβάνεται μεταξύ των όρων που έθεσε προκειμένου να επιτρέψει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στους τρεις ενδιαφερόμενους συλλόγους.
Όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης, η διοργανώτρια αρχή ασχολήθηκε καθ’ υπόδειξη της ΕΠΟ σχετικά με τις υποθέσεις των τριών ομάδων που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία ότι για την επίλυση του θέματος απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της Σούπερ Λίγκα, τροποποιώντας την προκήρυξή της και την επικύρωση των προκηρύξεων της Σούπερ Λίγκας και της ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ. Αποφάσισε μάλιστα ότι, από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα θα προβεί άμεσα σε τροποποίηση της προκήρυξής της, ούτως ώστε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο οι ομάδες που θα αγωνίζονται σε αυτή να είναι 18, τότε θα τροποποιήσει κι αυτή την προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, ώστε να προβιβασθούν πέντε ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και να υποβιβασθούν τρεις ομάδες στην Γ’ Εθνική (Football League 2).
Όπως διευκρινίζει «για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των πρωταθλημάτων θα πρέπει όλες οι παραπάνω ενέργειες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012 και για τον λόγο αυτό η διοργανώτρια αρχή παρατείνει την έναρξη των πρωταθλημάτων της κατά μία εβδομάδα, ήτοι από 16 σε 23/09/2012».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass