ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λ. ΜΕ ΜΠΑΜΠΟΒΙΤΣ

Σαν... σερβική σχολή

* ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2011 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:27
Θέλοντας να σηματοδοτήσουν τη νέα εποχή για τον σύλλογο με ορίζοντα την επόμενη τετραετία, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου αρχίζουν τις προπονήσεις τα τμήματα της ακαδημίας του Απόλλωνα Λάρισας. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος το ξεκίνημα αυτό θα γίνει... «πάνω στα πρότυπα της μεγάλης σερβικής ποδοσφαιρικής σχολής, αλλά και σε ένα ενιαίο πλάνο προπόνησης από την υποδομή μέχρι και την ανδρική ομάδα, ο Απόλλωνας ευελπιστεί στη σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών, αλλά και την παραγωγή ταλέντων που μέσα από τον σύλλογο θα σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά, όπως άλλωστε έχουν κάνει πολλοί παίκτες που έχουν βγει από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.
Επικεφαλής και των τμημάτων υποδομής θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Ζόραν Μπάμποβιτς –καθηγητής Φυσικής Αγωγής και επαγγελματίας προπονητής, πτυχιούχος διπλώματος UEFA A΄- εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την κοινή εκμάθηση του αθλήματος και την κοινή φιλοσοφία παιχνιδιού σε όλες τις ομάδες του συλλόγου.
Ο Ζόραν Μπάμποβιτς έχοντας σταδιοδρομήσει σε πολλές ελληνικές ομάδες, αλλά και έχοντας συνεργασία ως σκάουτερ με γνωστούς προπονητές, αποτελεί εγγύηση για την εξέλιξη των παιδιών, καθώς ήδη αρκετοί παίκτες από την ακαδημία του έχουν δοκιμαστεί στη Λίβερπουλ, ενώ δεδομένη είναι και η άμεση επαφή του με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.
Συνεργάτης του θα είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος της σχολής ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου του Νις, Βασίλης Μητσόπουλος.
Επίσης, είναι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες μεταξύ των ακαδημιών, σε Αθήνα και Λάρισα, με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον σύλλογο του Πειραιά.
Πληροφορίες: καθημερινά στο γήπεδο του Απόλλωνα 18.30 με 19.30 και στα τηλέφωνα 6944-944.997 (Βασίλης Μητσόπουλος) και 6946-827.526 (Νίκος Κουμουτζέλης)».
Τέλος ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε πως νέος αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του συλλόγου θα είναι ο ορθοπεδικός χειρουργός Αντώνης Τσαγκάλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass