ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΕΤΟΣ ΗΡΘΑΝ 2-2

Φιλική ισοπαλία στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2011 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:29
Σε δυνατή φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη προχθές το απόγευμα στη Γιάννουλη, Δήμητρα και Αετός Μακρυχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Οι προπονητές των δυο ομάδων δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.
Εκτός από τα τέσσερα συνολικά τέρματα, οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια.
Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:
-15’: Ο Αγγελακόπουλος με φάουλ άνοιξε το σκορ για τη Γιάννουλη σημαδεύοντας την αριστερή γωνία του Τζουζέπε.
- 18’: Ο Τέας για το Μακρυχώρι επιχείρησε μακρινή σέντρα, η μπάλα κατέληξε στον Φουσίκα και ο τελευταίος ισοφάρισε από κοντά σε 1-1.
- 23’: Ο Τασιός κέρδισε πέναλτι, από ανατροπή που του έκανε ο Τσουπεκιώτης στην μικρή περιοχή. Το εκτέλεσε ο Αγγελακόπουλος και η μπάλα αφού πρώτα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια κατέληξε άουτ.
- 42’ Σουτ του Μπαρούτα Θ. απέκρουσε έξοχα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μακρυχωρίου.
- 52’: Σέντρα του Μπουζώνα από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Τέα, αυτός σούταρε και ευρισκόμενος σε ετοιμότητα ο Μαστοροδήμος απέκρουσε.
- 58’: Ο Τασιός με συρτό σουτ βρήκε τη ρίζα της δεξιά κάθετης δοκού του τερματοφύλακα του Μακρυχωρίου.
- 62’: Επανάληψη της ενέργειας του επιθετικού της Γιάννουλης Τασιού και αυτή τη φορά η μπάλα προσέκρουσε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού.
- 80’: Σε μία αντεπίθεση του Μακρυχωρίου, ο Σαΐτης Κ. κέρδισε την μπάλα μετά από κόντρα με τον αμυντικό της Γιάννουλης Χατζηλιάδη Γ. και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Μαστοροδήμο σημειώνοντας το 1-2.
- 85’: Μετά από έξοχο συνδυασμό των Δαούλα, Πασού και Τσίρμπη, ο τελευταίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της Γιάννουλης 2-2.
Άριστος στις υποδείξεις του, παρότι χωρίς βοηθούς, ο διαιτητής κ. Θανάσης Δρυστέλλας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μιχαλές Γιάννης): Μαστοροδήμος, Χατζηλιάδης Χρ., Ζηρδέλης, Μπουλμέτης, Γκαλγκανόπουλος, Αγγελακόπουλος, Μπαμπάλης, Τασιός, Μπαρούτας Θ., Τσούτσικας, Μπαρούτας Ν. Έπαιξαν ακόμη οι Κουρούτσαλης, Τέλιος, Χατζηλιάδης Γ., Τσιρμπής, Δαούλας, Γράμψας, Παπαδημητρίου, Κοψαχίλης, Χατζημπύρρος και Πασσός.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Τσέτσιλας Δημήτρης): Ζουζέπε, Παπαηλίας, Τίκος, Ταβλαρίδης, Σουπεκιώτης, Μανάκας, Παναγιώτου, Τέας, Καψούρης, Ματούλας, Φουσίκας. Έπαιξαν επίσης οι Χασιώτης, Μανώλης, Σαΐτης Κ,, Τζίκα, Μπουζώνας, Σπανός, Μητσογιάννης, Μπιτσάρας, Καρβούνης, Λαδούλης, Θύμιου, Ρώτσιος.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
Η Δήμητρα Γιάννουλης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Θα λειτουργήσει τμήμα τζούνιορ (γεννηθέντες 2001 και μετά), προπαιδικό (γεννηθέντες 1999-2000), παιδικό (1997-1998), και εφηβικό τμήμα (1995, 1996). Πληροφορίες στους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής : Χατζηλιάδη Χρήστο (6948-270.778), Παπαγεωργίου Γιώργο (6936-803.930) και Αρσένη Δημήτρη (6944-101.966).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass