ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Ανώτερος ο Οικονόμος κέρδισε 3-0

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ: ΚΕΡΗΣ (14΄), ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ (32΄), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (83΄)

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:29
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σε μια ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αμπελώνα παρουσία περίπου 200 φιλάθλων, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε του τοπικού Αμπελωνιακού με σκορ 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έδειξαν ότι είναι σαφώς πιο έτοιμοι, ενώ είχαν και περισσότερες επιλογές.
Βρίσκονται σίγουρα σε καλό δρόμο και μπορούν να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2.
Όσον αφορά στον Αμπελωνιακό, χρειάζεται ακόμη οι παίκτες του να δουλέψουν σκληρά και σίγουρα η διοίκηση θα προσπαθήσει να ενισχύσει το έμψυχο υλικό, καθώς κυρίως στη μεσαία γραμμή φάνηκε, ότι υπήρχαν αδυναμίες.
Νεοφώτιστη ομάδα στην Δ’ Εθνική κατηγορία ο Αμπελωνιακός, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του και να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 14΄ ο Κέρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κούρο, ενώ στο 32΄ ο Καράμπελας με σουτ πέτυχε το 0-2. Ο Ηλίας Καραγιάννης ήταν αυτός που έκλεισε το σκορ στο 83΄ διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 με δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση, μετά από σέντρα του Μαντζούνη από αριστερά.
Οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους με τους Λιλολάρι, Καράμπελα και Καραγιάννη, ενώ από την πλευρά του Αμπελωνιακού ο Συκιώτης στο 25΄ και ο Κούρο στο 29΄ είχαν δύο καλές στιγμές.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Τζήλος με βοηθούς τους Αποστόλη Καρακώστα και Γιώργο Αναστασίου.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κατσίβελος, Ρόκα, Δαλακώνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Τζιαρτζιάνης, Κούρος, Κυριάκος, Φτίκας, Αλεξανδρής, Συκιώτης.
Έπαιξαν και οι Μούργκας, Μπίκος, Καρυπίδης, Μερτζανίδης, Παπαδόπουλος.
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Γ. Καλτέκης): Γκικούδης, Λιόλιος, Πρικάκης, Αγγελίνας, Φλώρος, Μήσιος, Λιλολάρι, Καράμπελας, Κουλτσάκης, Κέρης, Γασπαράτος.
Έπαιξαν και οι Λέβναϊτς, Μπαλής, Νικούλης, Μπλέντι, Τσιανάκας, Πούτας, Καραγκούνης, Κορομπίλιας, Παπακωνσταντίνου, Νούσιας, Μπαχτσιβάνος, Μαντζούνης, Καραγιάννης.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ
Δύο δυνατά παιχνίδια θα δώσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, το πρώτο αύριο στις 6 το απόγευμα στην Κρανούλα με τον τοπική Δόξα και δεύτερο την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 18.00 και θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του τη Βέροια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.
ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΒΕΛΕΤΑΝΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Με τον πρώην παίκτη του Α.Σ. Πυργετού τον Χρήστο Βελετάνη συζητά ο Αμπελωνιακός και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν «παρών», στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, στον Αμπελώνα 
Να σημειώσουμε ότι ο Αμπελωνιακός με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του επιβλήθηκε του Ροδιακού με 2-1 χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Γκιόζι και ο Τσούτσας ενώ την Κυριακή θα κοντραριστεί με τον Π.Ο. Ελασσόνας για το Super Cup, παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ.
*Μαζί παρακολούθησαν από την κερκίδα το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης οι πρόεδροι του Τυρνάβου 2005 και του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Βασίλης Μπρέζας και Γιάννης Τόλιος, που διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις, όπως και τα δύο σωματεία.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass