Συνέλευση και εκλογές στο Ναυτικό Όμιλο «Δαναό»

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2011 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:30
Ο Ναυτικός Όμιλος Φίλων Ιστιοπλοΐας Λάρισας «Δαναός» (Ν.Ο.Φ.Ι.Λ. - «Δαναός»), με ανακοίνωσή του, κάνει γνωστό σε όλα τα μέλη του και τους φίλους της ιστιοπλοΐας ότι την Κυριακή 25/9/2011 θα συγκροτηθεί Γενική Συνέλευση των μελών, στην οποία θα απολογηθεί το μέχρι σήμερα Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του Ομίλου και κατόπιν θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή είναι 5 ευρώ και 15 ευρώ η ετήσια συνδρομή για τα μέλη.
Από το Δ.Σ. του Ομίλου ανακοινώνεται, επίσης, ότι το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τμήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου με τον τ. προπονητή Εθνικής Ελλάδος Ι. Νικολόπουλο, και ανοικτής θάλασσας με τον πτυχιούχο προπονητή και ιδρυτή της ιστιοπλοΐας στη Λάρισα, Γ. Μαναό, και τον έμπειρο εκπαιδευτή Κ. Παναγούλη. Η εκπαίδευση των μαθητών, στους οποίους θα χορηγείται ναυταθλητική ταυτότητα, θα διαρκεί περίπου 2 μήνες, τμήματα θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η εκπαίδευση θα γίνεται στα ιστιοπλοϊκά σκάφη «Κως 49» και «Δαναός 40», με ορμητήριο τα λιμάνια Στομίου και Πλαταμώνα.
Τέλος, το κόστος εκπαίδευσης για τους αθλητές τριγώνου είναι 20 ευρώ/μήνα, ενώ για τους ενήλικους αθλητές της ανοικτής θάλασσας 330 ευρώ, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνονται και πολλά εκπαιδευτικά ταξίδια στη Χαλκιδική και τις Σποράδες.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944-615.588 και 6949-447.776.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass