ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δυνατό φιλικό του Τυρνάβου

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ (17:30)

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:35
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο του Τυρνάβου, όπου ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό, του Σούλη Παπαδόπουλου.
Θα είναι ένα δυνατό τεστ για την τυρναβίτικη ομάδα, καθώς απέναντί της θα βρεθεί ένας αξιόλογος αντίπαλος της FootballLeague και ασφαλώς το παιχνίδι προσφέρεται για συμπεράσματα, ανεξάρτητα από το αν ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της FootballLeague 2.
Ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας θέλει να δει τις αντιδράσεις των παικτών του με αντίπαλο μια ιστορική ομάδα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και περιμένει η απόδοσή τους να είναι ακόμη καλύτερη, σε σχέση με τον φιλικό αγώνα στην Επανομή.
Ο παλαίμαχος παίκτης της Α.Ε.Λ. πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσει το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και χρόνος συμμετοχής θα δοθεί σχεδόν σε όλους τους παίκτες.
Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται μόνο οι τραυματίες Λούγκος, Αντωνόπουλος και Λάιος, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στην ομάδα.
Τον σημερινό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός φιλάθλων, διότι ο Τύρναβος και πάλι θα στηριχθεί στον υπέροχο κόσμο του που πέρυσι βοήθησε πάρα πολύ την αγαπημένη του ομάδα και οι διοικούντες ευελπιστούν ότι παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες και φέτος θα είναι ο 12ος παίκτης της.
* Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Τύρναβο είναι προγραμματισμένη για τις 24-25 Σεπτεμβρίου σε τουρνουά στο Καρπενήσι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass