ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ (3-0)

Φιλική νίκη πέτυχε ο Π.Ο.Ε.

* ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2011 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:37
Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Π.Ο. Ελασσόνας αναδείχτηκε νικητής, σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με σκορ 3-0 επί του Πύρασου Ν.Αγχιάλου.
Για την ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή, που χρησιμοποίησε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, δύο γκολ σημείωσε ο Σωτήρης Χάμος (40', 59') και ένα ο Χρήστος Αριανούτσος (29').
Στον αντίποδα, ο Πύρασος απείλησε με παραβίαση της εστίας του ΠΟΕ με τους Πετρίδη, Αρσένο και Σατελιάν χωρίς όμως η μπάλα να βρίσκει στόχο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κεραμίδας με βοηθούς τους κ. Σάρρο και Βαλιώτη .
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Α. Αλεξανδρής): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Θανάσης, Αποστόλου, Χάμος, Φλίγκος, Ρόππας, Αλεξανδρής, Αριανούτσος, Μουρατίδης. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Καραΐσκος, Χατζηβαλσάμης Σκλάβος, Καραγκούνης, Τερλελής, Πουλάκης, Τέγος, Γκαμπέτας, Παπαποστόλου, Παλιγιάννης και Αλεξούλης.
ΠΥΡΑΣΟΣ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ (Λ. Καλογήρου): Κουτσιρίμπας, Τανάγιας, Αναστασίου,Κυριάκος, Σπύρου, Μπούτλας, Αρσένος, Μπαλαμούτης, Κίτσος, Πετρίδης,Κοντοβάς. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Κόκκας, Ράπτης, Γκιούρκας, Βητόπουλος, Σατελιάν, Τσάγγαρης και Διαμάντης
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ARSENAL SOCCER SCHOOL
Ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου της Arsenal, ξεκινάει, από την Ελασσόνα αλλά αφορά και σε όλο το νομό Λάρισας.
Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Π.Ο. Ελασσόνας αρχίζει τη συνεργασία της με την Arsenal Soccer School, την κορυφαία ποδοσφαιρική σχολή στον κόσμο.
Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει σήμερα στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «IMPERIAL» όπου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του ανδρικού τμήματος της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012.
Η Ακαδημία του ΠΟΕ αυτή τη στιγμή απαριθμεί 120 ενεργά μέλη. Συμμετέχει ανελλιπώς στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως και σε διάφορα τουρνουά που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας πάντα τις πρώτες θέσεις, απόρροια της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Εκεί θα βρεθεί ο Λάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός διευθυντής των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και scout της Arsenal FC στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ο Adam Day προπονητής της South East Europe Arsenal Elite Academy, ενός πρωτοποριακού προγράμματος της Arsenal FC για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα, στην οποία προπονούνται τα πιο ταλαντούχα παιδιά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και έχει ως σκοπό να τροφοδοτήσει την ακαδημία του Λονδίνου με την επόμενη γενιά «Κανονιέρηδων».
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί επίσης και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος του Π.Ο.Ε. Αλέξης Αλεξανδρής.
Οι Ακαδημίες του Π.Ο. Ελασσόνας θα λειτουργήσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και θα φιλοξενούν παιδιά από 5 έως 16 ετών. Η δουλειά της εξαιρετικής προπονητικής ομάδας εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία.
Το σύνθημα των Arsenal Soccer Schools είναι «Play the Arsenal Way» («Παίξε με τον τρόπο της Άρσεναλ»).
*Σημειώνεται ότι θα προηγηθεί σήμερα στις 3.30 μ.μ. συνάντηση-ενημέρωση με τους γονείς στην αίθουσα του δημαρχείου «Βασίλειος Φαρμάκης» στην Ελασσόνα, από τον Λάκη Παπαιωάννου, τον Adam Day και τον Γιώργο Τόλιο, υπεύθυνο οργάνωσης ακαδημιών της Άρσεναλ, στην Ελλάδα.
Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass