ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Εγκώμια για τη διοίκηση της Ανάβρας

*ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2011 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
 Η Προοδευτική Ανάβρας ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από 17 χρόνια απουσίας και όλοι στο χωριό ζουν και αναπνέουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄τοπικής κατηγορίας, όπου η ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Καλαμακίου στο γειτονικό ντέρμπι.
Όλα στην ομάδα δουλεύουν ρολόι και γι΄αυτό φρόντισαν οι άνθρωποι της διοίκησης, που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μεταμόρφωσαν ένα γήπεδο που ήταν παρατημένο και σε κακά χάλια, σε γήπεδο…στολίδι.
Στο τιμόνι της βρίσκεται ο παλαίμαχος παίκτης της Προοδευτικής και του Ηρακλή Χάλκης Χρήστος Φιλίππου ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της διοίκησης, που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και κατάφεραν να…ζωντανέψει πάλι η Ανάβρα, που είναι ποδοσφαιρομάνα. Έκαναν με προσωπική εργασία το γήπεδο να νιώθουμε ως δεύτερο σπίτι μας, διαμόρφωσαν τους χώρους των αποδυτηρίων βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και τους αξίζουν πολλά μπράβο.
Είναι τιμή μου που έχω την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας και δουλεύω με παίκτες που έχουν πολύ φιλότιμο, αγαπάνε το χωριό τους και είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες.
Αποτελούμε μια οικογένεια και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια».
Κοντά στην Προοδευτική βρίσκεται και ο πατήρ Νίκος Κιούσης, που μόνο καλά λόγια έχει να πει για την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας: «Υπάρχει πλέον αντικείμενο για να ασχοληθούν τα παιδιά και ο υγιής αθλητισμός ανεβάζει το επίπεδό τους. Μια πολύ ικανή διοίκηση και ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά πώς πρέπει να διαχειρισθεί το δυναμικό της ομάδας, πιστεύω ότι μπορούν να την οδηγήσουν στον σωστό δρόμο, στον δρόμο των επιτυχιών. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η Ανάβρα έχει τη δική της ομάδα και κάθε Κυριακή οι νεαροί παίκτες θα προσπαθούν να μας κάνουν υπερήφανους, παίζοντας χωρίς άγχος.
Με τη βοήθεια του θεού εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ζήσουμε πολλές χαρές τη φετινή σεζόν, γιατί πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι στη ζωή και όπως καθημερινά δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα, μέσα στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε οι παίκτες να δώσουν τον δικό τους αγώνα και να υλοποιήσουν τις προσδοκίες».
*Στη φωτογραφία από δεξιά οι Γιώργος Παρλάντζας(πρόεδρος), Γιάννης Χρηστούλας(αντιπρόεδρος), Αποστόλης Κουρούκας(γραμματέας), Γιάννης Γιαννουλέας(ταμίας), Βασίλειος Παράσχος(έφορος).
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ
Εν τω μεταξύ σήμερα και ώρα 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Ανάβρας, η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει σε φιλικό παιχνίδι τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και θα είναι το πιο δυνατό τεστ έως τώρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass