ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Κοντά στον Φάνη Παπακώστα ο Φοίνικας

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ * ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ (18.00)

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2011 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
 Από τη στιγμή που ο Γιώργος Γκαγκανάσιος επέλεξε να πάει στη Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους (σε στοιχηματική εταιρία) ο Φοίνικας έμενε με μεγάλο κενό στη θέση του σέντερ λίγο πριν την τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.
Οι άνθρωποι της διοίκησης όμως σε συνεργασία με τον προπονητή Αντώνη Κυρατζή κινήθηκαν αστραπιαία και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με ένα σημαντικό παίκτη που για τη Γ’ Εθνική θα είναι πολυτέλεια, τον Φάνη Παπακώστα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανακοινωθεί και επίσημα.
Ο Φάνης Παπακώστας είναι γεννηθείς στις 17/1/1978 και έχει ύψος 2,05 μ. Αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5" και άρχισε την καριέρα του από την ηλικία των 14 ετών, γέννημα θρέμμα του ΓΣΛ όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΓΣΛ και στη συγκεκριμένη ομάδα έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του ήταν η Χαλκίδα, όπου έμεινε για δύο χρόνια, έπειτα «μετακόμισε» στην Ολύμπια, μεταπήδησε στη Δάφνη και έπειτα έμεινε για δύο χρόνια στα Τρίκαλα απ΄ όπου πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Λάρισα και την ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ. Πρόπερσι έπαιζε στην ΓΣ Ολύμπια ενώ πέρυσι ήταν στη Χαλκίδα και πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στην Έξω Παναγίτσα.
Ο Παπακώστας μαζί με τους Σπανούλη, Λιάκο, Δεληχρήστο θα κάνουν το Φοίνικα πραγματικά να μοιάζει με μια ομάδα πρώτης εθνικής κατηγορίας και ο στόχος της ανόδου θα μοιάζει εφικτός όσο ποτέ άλλοτε.
Όμως αν κάτι πάει στραβά με την περίπτωση του Φάνη Παπακώστα τότε υπάρχει και εναλλακτική. Ο Παναγιώτης Γλυκόπουλος. Ένας εμπειρότατος σέντερ που μάλιστα έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα. Μην ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε συμβάλει αρκετά στην πολύ καλή πορεία του ΓΣ Αμπελώνα στον οποίο αγωνιζόταν πέρυσι.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗΣ
Στην άλλη λαρισινή ομάδα της κατηγορίας τώρα στον Αστέρα κυκλοφορεί μια ευχάριστη είδηση από χθες καθώς ο Κώστας Σαριμπαλίδης θα πάρει μετάθεση για τη θεσσαλική πρωτεύουσα. Αυτό σημαίνει πως οι νεοφώτιστοι θα μπορέσουν να έχουν κατά πάσα πιθανότητα όλη τη χρονιά, τον βασικό τους πλέι μέικερ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, στις 18.00 στο κλειστό του Αλκαζάρ, θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο λαρισινές ομάδες το Φοίνικα και τον Αστέρα. Για τον Φοίνικα θα είναι το δεύτερο φετινό φιλικό καθώς στο πρώτο είχε κερδίσει τον Παλαμά στο ίδιο γήπεδο.
Όσον αφορά στον Αστέρα τώρα αυτό θα είναι το 4ο φιλικό ματς καθώς προηγήθηκαν αυτά κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου, Γ.Σ Νίκαιας και Γ.Σ Βόλου (νίκες). Τέλος το Σαββατοκύριακο ο Αστέρας θα μεταβεί στη Βόνιτσα προκειμένου να συμμετάσχει στο Τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας. Το Σάββατο ο Φοίνικας θα πάει στο Αιγίνιο για να αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass