ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ... ΚΥΜΑΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο Νούσιος και επίσημα στον ΝΟΛ

ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2011 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
 Στην αρχή του καλοκαιριού όλοι γνώριζαν πως επέστρεψε στην πόλη της Λάρισας. Πριν από λίγες εβδομάδες βρισκόταν στην Πάτρα και οι εφημερίδες της Αχαΐας έγραφαν πως θα συνέχιζε εκεί. Τελικά ο έμπειρος πολίστας, Θοδωρής Νούσιος επιστρέφει στην πόλη της Λάρισας για λογαριασμό του τοπικού Ναυτικού Ομίλου. Ο τερματοφύλακας που έχει συνδυάσει το όνομά του με την άνοδο του ΝΟΛ και την προπέρσινη πορεία Ευρώπης στην Α1 Εθνική κατηγορία χθες βρέθηκε τελικά στην πόλη και προπονήθηκε στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Γαλανόπουλου.
Στην πισίνα ήταν και η νέα μεταγραφή του ΝΟΛ, Μιχάλη Μιμίδη ο νεαρός αθλητής που δεν «χωρούσε» στο υπερπλήρες και φιλόδοξο ρόστερ της Χίου (πάει για πρωτάθλημα χωρίς δεύτερη σκέψη). Σιγά - σιγά οι παίκτες συγκεντρώνονται και σε λίγες ημέρες θα βρίσκονται όλοι εδώ για να ξεκινήσει εντατικά η προετοιμασία για τη νέα χρονιά και το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Σε αυτήν την ομάδα πλέον ηγετικό ρόλο θα αναλάβει τόσο τυπικά όσο και ουσιαστικά ο Αλέξανδρος Κουλουκτσής. Ένα παιδί χαμηλών τόνων που είναι επί σειρά ετών χρήσιμο εργαλείο του ΝΟΛ.
ΤΕΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ
Παρελθόν από το ΝΟ Λάρισας, εν τω μεταξύ, αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες ο τερματοφύλακας Γιώργος Παπαδογιάννης. Ο νεαρός γκολκίπερ που πέρυσι ήταν βασικός με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1, ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων - Ανδρών που αναδείχθηκε τρίτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο πριν από λίγο διάστημα. Όμως στις συζητήσεις του με τη Λάρισα δεν τα βρήκε και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ταλαντούχος αθλητής οδεύει για το Αργοστόλι μια ομάδα που θα προπονείται (συνηθισμένο φαινόμενο για αρκετές ομάδες) στην Αθήνα όλη τη σεζόν.
4ος ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΖΙΛΙΩΤΗΣ
Ικανοποίηση, εν τω μεταξύ, επικρατεί στις τάξεις του ΝΟΛ για τη διάκριση του 17χρονου τερματοφύλακα Θανάση Μπεζιλιώτη. Ο Μπεζιλιώτης ως βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας Εφήβων αναδείχθηκε τέταρτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ριέκα. Έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο καθώς ηττήθηκε με 9-7 από την Ισπανία στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Σε ξενοδοχείο της παραλιακής διεξάγονται σήμερα το μεσημέρι (12:30) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών και γυναικών, καθώς και της Α΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών για την περίοδο 2011/12. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΕ, η Α΄ φάση (δώδεκα ομάδες της Α2 και τέσσερις από την Α1) θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου, η Β΄ φάση (με τη συμμετοχή και των υπολοίπων ομάδων της Α1) στις 2 Μαϊου και οι προημιτελικοί στις 9 Μαϊου, ενώ το φάιναλ-φορ είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 1-3 Ιουνίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass