ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ελεύθερος για «στημένα» παιχνίδια ο Ψωμιάδης

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2011 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
  Ελεύθερος προσωρινά για τα "στημένα" αλλά υπό κράτηση για φορολογικές παραβάσεις παραμένει ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλας Μάκης Ψωμιάδη, μετά την πολύωρη απολογία του για την εμπλοκή του στην υπόθεση των "στημένων" αγώνων του ποδοσφαίρου. Ανακριτής και Εισαγγελέας, διαφώνησαν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του Μ. Ψωμιάδη, διαφωνία που θα κληθεί να λύσει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμά του. Ο ανακριτής της υπόθεσης τάχθηκε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος ο Ψωμιάδης με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 600 χιλιάδων ευρώ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέφρασε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί. Ωστόσο ο Μάκης Ψωμιάδης θα παραμείνει υπό κράτηση καθώς σε βάρος του υπάρχει ερημοκαταδίκη για χρέη, περίπου 300 χιλιάδων ευρώ στο Δημόσιο, υπόθεση που σύμφωνα με την υπεράσπισή του θα κλείσει τις επόμενες ημέρες με ρύθμιση που θα ζητηθεί και αναμένεται να τον "απελευθερώσει".
 Ο Μ. Ψωμιάδης, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του φέρεται να είχε τη "διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης", μετήχθη ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή στις 12 το μεσημέρι και ξεκίνησε να λογοδοτεί μετά τις 2. Ο δικαστικός λειτουργός πριν ακούσει τον κατηγορούμενο και του υποβάλλει ερωτήσεις, μελέτησε προσεκτικά το πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ο Μάκης Ψωμιάδης, στο οποίο δίνει τη δική του εκδοχή για τις κατηγορίες που του αποδίδονται και στις οποίες έχει προστεθεί και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass