ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Έπαιξαν για τον... Αποστόλη

* ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2011 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αμπελώνα ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της μικτής Ε.Π.Σ.Ν.Λ. και του Αμπελωνιακού, αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Αμπελωνιακού Απόστολου Αστ. Παπαγεωργίου.
Πριν τον αγώνα στελέχη της Ε.Π.Σ.Ν.Λ, η ηγεσία του Αμπελωνιακού, οι προπονητές Τάκης Παραφέστας από τον Αμπελωνιακό και Τάσος Μπεριτζάς, Ηλίας Σελιώνης από την ομάδα της Ένωσης, αναφέρθηκαν στον αδικοχαμένο Αποστόλη και μαζί με τους παίκτες άφησαν μπροστά στη φωτογραφία του από ένα άσπρο τριαντάφυλλο, υποσχόμενοι ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.
Στη συνέχεια προσέφεραν στον πατέρα, τη μητέρα και την αδελφή του Αποστόλη τιμητική πλακέτα και άνθη, ενώ οι παίκτες της μικτής έδωσαν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων τους και φανέλα με τη φωτογραφία του.
Επίσης, πλακέτα προσέφερε και ο ΣΕΠ Λάρισας, στην οικογένειά του.
Στον φιλικό αγώνα προς τιμή του Αποστόλη Παπαγεωργίου παρευρέθηκαν από πλευράς Ε.Π.Σ.Ν.Λ. το μέλος της διοίκησης και πρόεδρος της Ε/Δ κ. Βασίλης Νταβαρούκας , ο αντιπρόεδρος Βλάγκας Γιάννης και ο γενικός γραμματέας Μητροδήμος Βασίλης (σ.σ.είναι και υπεύθυνοι των μικτών), ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού κ. Θάνος Κουτσούκης και σύσσωμη η διοίκηση καθώς και πολλοί Αμπελωνίτες φίλοι του αδικοχαμένου Αποστόλη.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Αμπελωνιακός στο φιλικό ματς επικράτησε της μικτής με σκορ 4-0.
Στο 20΄ ο Παλάσκας από πάσα του Συκιώτη με πλασέ έκανε το 1-0, στο 54΄ ο Βούκιας από πάσα του Χατζηλιόντα πέτυχε το 2-0, στο 70΄ με ατομική προσπάθεια ο Τσούτσας σημείωσε το 3-0 και στο 85΄ με ωραίο πλασέ ο Βούκιας διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο Αμπελωνιακός είχε και ένα δοκάρι στο 20΄ σε κεφαλιά του Γκόλτσιου, μετά από κόρνερ του Μπίκου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Κατσίβελος, Μαγγίνας, Κωτούλας, Μπίκος, Γκόλτσιος, Τζαρτζάνης, Κούρος, Φλέγκας, Συκιώτης, Ρόκκα, Παλάσκας.
Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Παπαδόπουλος (65΄ Κουτής), Μούργκας, Παραφέστας, Κακαβίτσης, Δαλακώνης, Κομισόπουλος, Αλεξανδρής, Χατζηλιόντας, Βούκιας, Καρυπίδης, Τσούτσας.
ΜΙΚΤΗ Ε.Π.Σ.Ν.Λ. (Τάσος Μπεριτζάς-Ηλίας Σελιώνης): Ντάλλας, Καλπίας, Σουπεκιώτης, Νταής, Σελήνης, Σουλιώτης, Αλεξόπουλος, Ματούλας Γκαραλιάκος, Δημητρέλης, Νάκας. Αγωνίστηκαν και οι: Ντόκος, Σιαφαρίκας, Γκαλγκανόπουλος, Κορομηλάς, Κoύτσικος, Τάσιος, Μπρούτσος,
* Η ΕΠΣΝΛ ευχαριστεί τον κ. Γιωτάκη για τη δωρεά της πλακέτας, τον κ. Άρη Ζήσαρο της βιοτεχνίας «Μαρς» για το τύπωμα με τη φωτογραφία του αδικοχαμένου παίκτη στις φανέλες και το κατάστημα του κ. Καρέλια που προσέφερε το αθλητικό υλικό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass