Η Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΜΥΡΑΪΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ 8-0!

Βροχή... έπεφταν τα γκολ στη Νίκαια

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2011 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου στη Νίκαια, όπου η Α.Ε.Δ. Νίκαιας κέρδισε τον Μυραϊκό, με το εντυπωσιακό σκορ 8-0!
Στο α’ μέρος η Α.Ε.Δ. Νίκαιας έδειξε μια χαλαρότητα στο παιχνίδι της απέναντι στον Μυραϊκό που με κινητήριο μοχλό τον Πιστόλα, προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Τζουβάρα. Τελικά το γκολ αν και άργησε, ήρθε στο 31’ με τον Σπύρο Βακαλά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάσα του Σωκράτη Κολομητρούση πετυχαίνοντας το 1-0.
Στην επανάληψη τα γκολ έπεφταν...βροχή, ο Σούλη στο 48’ πέτυχε σε κενή εστία το 2-0 μετά από ωραία ενέργεια του Κολομητρούση ενώ στο 62’ ήταν η σειρά του Κανάκη να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από κεφαλιά-πάσα του Χονδρονάσιου και χτύπημα κόρνερ του Κολομητρούση (3-0).
Στο 65’ ο Κολομητρούσης με φοβερό σουτ έκανε το 4-0 ενώ στο 74’ ο Βακαλάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο νεαρός Καραμάνης με ωραίο μακρινό σουτ πέτυχε το 6-0, στο 88’ ο Αντώνης Ραμάι έκανε το 7-0 και το τελικό 8-0 διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Κώστας Γκερλιώτης.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Νίκαιας με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, απέναντι σε μια ομάδα της Γ’ Ε.Π.Σ.Λ. τον Μυραϊκό, που πάλεψε φιλότιμα και στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησε τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά στο δεύτερο παραδόθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητά τους.
* Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Βάιος Τσιτσανούδης, ενώ κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν οι δύο συνεργάτες του, Αχιλλέας Νίκζας και Βάια Πιπή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ (Θοδωρής Στεργιάδης): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος (56’ Καραμάνης), Ψαρούλης (10’ λ.τ. Κανάκης), Χονδρονάσιος, Σπανός, Βέργος (65’ Γκερλιώτης), Σούλι, Σκιάς, Βακαλάς, Κολομητρούσης, Ραμάι.
ΜΥΡΑΪΚΟΣ (Χρήστος Πήχας): Κωνσταντάκος, Τσικούδης, Λιάπης, Ψαθάς, Χαλιαμπάλιας (64’ Χατζής), Μπαντούλης, Τζεμάλ, Κατσανούλης Χ., Πιστόλας (76’ λ.τ. Μπατζογιάννης), Λυμτσούλης (55’ Κατσανούλης Θ.), Βέρας.
* Στην απόκτηση του επιθετικού Διονύση Ιορδανίδη προχώρησε η διοίκηση της Α.Ε.Δ. Νίκαιας, προκειμένου να καλύψει το κενό του άτυχου ποδοσφαιριστή Ορέστη Γαρυφαλλόπουλου, που τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αετό Μακρυχωρίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass