ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (1-1)

Οικονόμος από…ατσάλι

* ΑΞΙΖΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2011 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:42
Εμπνεύσθηκε από το δροσερό και καθαρό περιβάλλον της διαδρομής μέσω Αγίου Δημητρίου, ταξιδεύοντας για την Κατερίνη ο Οικονόμος και αυτή την επινόηση με καθαρό μυαλό και περίσσια όρεξη «έβγαλαν» οι ποδοσφαιριστές της Τσαριτσάνης στον αγωνιστικό χώρο, περνώντας με θετικό αποτέλεσμα (1-1) από τους σκληροτράχηλους Πόντιους Κατερίνης.
Οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη κατά τη 2η αγωνιστική της football league II, έδειξαν πυγμή, θέληση και αποφασιστικότητα, στοιχεία άλλωστε που κυριάρχησαν και στις τρεις μέχρι τώρα επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας (για κύπελλο με Τηλυκράτη, Πανσερραϊκό και κατά την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου), αποτυπώνοντας στίγμα ισχυρό όσον αφορά τη μετέπειτα αγωνιστική πορεία του συλλόγου.
Σίγουρα οι 400 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης είδαν ένα πολύ δυνατό αγώνα από δυο ομάδες, που ήθελαν και διεκδίκησαν τη νίκη από την αρχή μέχρι και το 90΄. Η μπάλα παίζονταν συνεχώς με εναλλαγές απειλώντας συχνά τις δυο αντίπαλες εστίες και οι μονομαχίες που δίνονταν σε όλες τις γραμμές ήταν αρκετά δυνατές, αγγίζοντας από την πλευρά των γηπεδούχων τα όρια της σκληρότητας.
Οι Πόντιοι Κατερίνης προηγήθηκαν στο 44΄ με δυνατό μακρινό σουτ του Τροϊρη, το οποίο δεν μπόρεσε να αποσοβήσει ο τερματοφύλακας του Οικονόμου Γκικούδης. Η Τσαριτσάνη ισοφάρισε με τον Κέρη στο 70΄ (προηγήθηκε σουτ του Μπανούση στο δοκάρι του Κελπέκη). Πιο νωρίς και συγκεκριμένα στο 53΄ ο πάγκος του Οικονόμου ζήτησε πέναλτι, όταν σημειώθηκε πολύ σκληρό μαρκάρισμα από αμυντικό των Ποντίων πάνω στον Μπλέντι, με αποτέλεσμα την ανατροπή και τον τραυματισμό του παίκτη μέσα στη μικρή περιοχή. Ωστόσο η άποψη του διαιτητή ήταν αντίθετη, τιμωρώντας μάλιστα με κίτρινη κάρτα τον αρχηγό της Τσαριτσάνης Χρήστο Οικονόμου, για διαμαρτυρία στην απόφαση του διαιτητή να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Άλλες καλές φάσεις που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση, ήταν:
9΄ Ο Χιτζίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Γκικούδης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα
20΄ Συνδυάστηκαν άψογα οι Καραγιάννης, Κουλτσιάκης και Κέρης με τον τελευταίο να σουτάρει εξ επαφής στα πόδια του Κελπέκη
39΄ Ο Χιτζίδης εκτέλεσε επικίνδυνο φάουλ, στέλνοντας την μπάλα άουτ
43΄ Γυριστό σουτ του Κέρη πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Κελπέκη
85΄ Επικίνδυνο σουτ του Μουρατίδη απέκρουσε σε κόρνερ την μπάλα ο Γκικούδης
86΄Μακρινό φάουλ με φάλτσο του Χιτζίδη αποκρούστηκε εκ νέου σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα της Τσαριτσάνης.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον μαχητικό Οικονόμο ξεχώρισαν οι Μπλέντι, Κέρης, Οικονόμου και Τσιανάκας, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι παίκτες. Από τους Πόντιους Κατερίνης πολύ καλός ήταν ο Δεληζήσης και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Χιντζίδης και Τροϊρης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μαστάκας Γ. με βοηθούς τους κ. Πελετίκη Χρ. και Στάγκο Δημ. (Μακεδονίας), 4ος ο κ. Σελεμίδης Χαρ. (Πέλλας). Ελέγχεται ο διαιτητής για τη φάση του πέναλτι που δεν έδωσε στον Οικονόμο στο 53΄. Προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες στο παιχνίδι δείχνοντας εννέα συνολικά κάρτες (Σαββίδη, Χασιώτη, Τροϊρη και Σαπάνη από τους Πόντιους και Καραγιάννη, Τσιανάκα, Οικονόμου, Μπανούση και Μπλέντι από τον Οικονόμο).
Στο 88΄ απέβαλε από τον πάγκο τον προπονητή της Τσαριτσάνης Γ. Καλτέκη, για έντονη διαμαρτυρία προς το πρόσωπό του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Γιώτης Σταματόπουλος): Κελπέκης, Σαββίδης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροϊρης (74΄Λιόλιος), Κυβρακίδης (46΄Τσιτλακίδης), Κωνσταντινίδης (76΄ Βειδαμενίδης), Χιονίδης, Σαπάνης, Μουρατίδης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γ. Καλτέκης) : Γκικούδης, Καραγιάννης, Πούτας, Τσιανάκας, Οικονόμου, Φλώρος (68΄Νικούλης), Κέρι (89΄ Μαντζιούνης), Καράμπελας (32΄Παπακωνσταντίνου), Μπανούσης, Κουλτσιάκης, Μπλέντι.
*Ο προπονητής των πρασίνων Γ. Καλτέκης δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών του, στους οποίους και έδωσε συγχαρητήρια. Οι ποδοσφαιριστές της Τσαριτσάνης, όπως τόνισε, πάλεψαν δυνατά κόντρα σε έναν σκληρό αντίπαλο, έπαιξαν τεχνικά, κυριάρχησαν σε όλες τις γραμμές, στάθηκαν όμως άτυχοι καθώς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν δυο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
Από την πλευρά του ο προπονητής των γηπεδούχων Γ. Σταματόπουλος είπε πως δεν κατάφερε τελικά να νικήσει έναν πολύ καλό αντίπαλο, παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, το οποίο ωστόσο θεωρεί δίκαιο.
* Εκατό και πλέον Τσαριτσανιώτες, ανάμεσά τους και φίλοι του Οικονόμου από τη Λάρισα, βρέθηκαν στο γήπεδο της Κατερίνης, παρακολουθώντας με αρκετό ενδιαφέρον την αναμέτρηση.
*Θαυμασμός υπήρξε από αρκετούς φιλάθλους της Κατερίνης για τον τρόπο με τον οποίο εκτελούσε τα αράουτ ο Κουλτσιάκης, στέλνοντας την μπάλα από τη πλάγια γραμμή στο ύψος του πέναλτι της αντίπαλης εστίας.
Μπαμπάλης Γιώργος
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass