ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Ο Σ.ΒΕ.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Βετεράνοι με... όρεξη εφήβων

* ΠΑΡΕΤΕΘΗ ΧΘΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ * ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2011 1:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:43
Του Κ. Γκιάστα
Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Λάρισας (Σ.Βε.Κ.) από χθες το απόγευμα είναι γεγονός και επίσημα. Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης παρετέθη συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας ανακοινώθηκε η έναρξη της δράσης του νεοσύστατου αυτού συλλόγου.
Πρόκειται για έναν σύλλογο που θα έχει ως στόχο να ενώσει όλους τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες της Λάρισας και να τους κάνει να... τρέξουν ξανά στο παρκέ με ένα σκοπό καθαρά φιλανθρωπικό.
«Μια παρέα ανθρώπων ενώθηκε με στόχο να φέρει ακόμα πιο κοντά, ξανά, μια μπασκετική παρέα που ίσως έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια» τόνισε στο λόγο του ο, ένας εκ των ιδρυτών, Θοδωρής Λιάκος και συνέχισε «Θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως δεν ήμασταν μόνο για το παρελθόν αλλά θα είμαστε εδώ και για το μέλλον. Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από τη θέση μας και να δείξουμε πως το άθλημα θα παραμείνει στις καρδιές μας κάτι που θα πρέπει να περάσει στα νέα παιδιά. Ελπίζουμε να πετύχουμε όσα βάλουμε σαν στόχο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ψάχνουμε μια καλή αρχή».
Από την πλευρά του ο άλλος εμπνευστής ο Γιάννης Λαλάκης ανέφερε: «Εδώ δεν θα κοιτάξουμε σε ποιο σωματείο έπαιζε κάποιος στο παρελθόν ΓΣΛ ή Ολύμπια. Εδώ είμαστε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το μπάσκετ που αγαπάμε. Για τη ρομαντική πλευρά του αθλήματος».
Από το πάνελ δεν έλειπε ο Άκης Παπαθεωδόρου που συμφώνησε λέγοντας στην «Ε» πως «Ελπίζουμε να την αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια όλοι οι βετεράνοι μπασκετμπολίστες της Λάρισας». Παρών ήταν και νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου, ο οποίος ήδη δρομολογεί τις όποιες διαδικασίες για τις τελευταίες λεπτομέρειες της ίδρυσης και της δράσης του συλλόγου.
Αξίζει να τονίσουμε πως ορίστηκε και διοικούσα επιτροπή την οποία αποτελούν οι εξής πέντε: Λιάκος, Λαλάκης, Πραγγαφίλης, Παπαθεωδόρου και Γιασάρης.
Παρόντες στη χθεσινή εκδήλωση ήταν ο Γιάννης Τζήμας, ο Τάκης Τσούμας, ο Κώστας Μπαζάκης, ο Κώστας Αγορογιάννης, ο Ηλίας Λιάκος, ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Χρήστος Ζαχαρέλης, ο Χρήστος Δραγατογιάννης, ο Θανάσης Τέλιος, ο Χαρούλης, ο Ζέστας και ο Λουτρίδης.
Φυσικά από αυτή την προσπάθεια δεν μπορούν να λείπουν και οι χορηγοί. Δίπλα τους σε αυτά τα πρώτα βήματα στέκονται: Exalco, Αφοι Φλώρου, Νασιακόπουλος Α.Ε., και το εστιατόριο Μεθ’ ημών (παρών και ο παλαίμαχος αθλητής Γιάννης Πατέρας που έχει για συνεταίρο τον Γ. Μάνη).
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Στις 20 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του δράση. Στο κλειστό του Αλκαζάρ θα γίνει φιλικό με την Εθνική ομάδα των Βετεράνων και το ματς αναμένεται να αρχίσει στις 19.30.
Το συγκεκριμένο ματς θα γίνει στη μνήμη των πέντε Λαρισαίων που πρόσφεραν πολλά στο μπάσκετ και αυτοί είναι: ο Γιάννης Λάτσιος, ο Τάσος Σπυρόπουλος, ο Παναγιώτης Νικούδης, ο Σπύρος Χατζηβασιλείου και ο Λευτέρης Γκερλιώτης. Κατά τη διάρκεια του ματς θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειές τους ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ίδρυμα αυτιστικών παιδιών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass