Χριστούγεννα στην κορυφή για την Ακαδημία Πλαταμώνα

* ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΧΘΕΣ 6-0 ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2011 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:48
Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο επιφύλαξε χθες στους φιλάθλους της η Ακαδημία Πλαταμώνα, η οποία στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής συνέτριψε τη Νίκη Αγκαθιάς με 6-0 και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Νάουσα και τα Γρεβενά Αεράτα.
Το σκορ στο γήπεδο Νέων Πόρων άνοιξε μόλις στο 2’ ο Καραγκούνης για να διαμορφώσει το 2-0 ο Καλαμπάκας στο 9’, παρά το μαρκάρισμα που δέχθηκε. Ακολούθησαν δύο γκολ του Μακράκη (33’ εξ επαφής από γύρισμα του Ταρασιάδη και 36’ με κεφαλιά από σέντρα του Κυρτέγου), για να «κλείσει» το α’ ημίχρονο με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ταρασιάδη στο 45’ (5-0).
Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής όταν η εκτέλεση φάουλ του Νικολαΐδη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαρούχα και στο επόμενο λεπτό ο Μακράκης, με το τρίτο προσωπικό γκολ, σημείωσε το τελικό 6-0.
Εύκολο έργο για τον 19χρονο διαιτητή Παναγιώτη Κουκούλα (Μακεδονίας), γιο του άλλοτε διεθνούς ρέφερι, που διηύθυνε το παιχνίδι με βοηθούς τους Χρήστο Νταρή - Κώστα Τάτση, χωρίς να χρειαστεί να βγάλει κίτρινη κάρτα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Θανάσης Λιάγκας): Τσαρούχας, Καραγκούνης, Αποστολιός, Παπαγιαννόπουλος, Κουμορτζής, Οικονόμου (46’ Κυπαρισσόπουλος), Μακράκης, Κυρτέγος (61’ Χρυσόπουλος), Ταρασιάδης, Καλαμπάκας (56’ Τζόβας), Στούμπος.
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Γιώργος Κωνσταντάκος): Κύρου, Μπόσιος (42’ Μπούκλας), Μηλιώτης (46’ Νικολαΐδης), Ηλιάδης, Τόζογλου, Ταραπόσος, Κουκλής, Ξ. Χαντζόπουλος, Ζερδαλής, Κίτσας, Αραμπατζής (42’ Φ. Κωνσταντάκος).
* Κατά τη διάρκεια της εορταστικής διακοπής, η Ακαδημία Πλαταμώνα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο τον Βατανιακό, έναν στην Κατερίνη και έναν στους Ν. Πόρους. Ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι πιθανότατα η Τρίτη 27 και η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass