ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΔΙΑΚΟ

Τρεις αγωνιστικές και 400 ευρώ πρόστιμο στον Άρη Κουλουρίου

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:48
Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης στην τελευταία συνεδρίασή της και με βάση τα όσα προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα και τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και τα όσα αναγράφηκαν στις παρατηρήσεις των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων, των συναντήσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου, των πρωταθλημάτων της Ένωσης, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ομάδες, αξιωματούχους ομάδων και ποδοσφαιριστές.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ
Σε παράγοντα της Δόξας Αργυροπουλίου, που αναγράφηκε στις παρατηρήσεις του διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΔ Νίκαιας (18-12-2011), για έντονη διαμαρτυρία του στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη του αγώνα, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
Σε παράγοντα του Ηρακλή Χάλκης, που αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα με τη Δόξα Ομορφοχωρίου (17-12-2011) εκτός αγωνιστικού χώρου για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
Σε παράγοντα της Ομόνοιας, που αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα με τη Μελία (18-12-2011) εκτός αγωνιστικού χώρου για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
Σε παράγοντα του Άγ. Γεωργίου Φαρσάλων, που αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα με τον Σταυραετό (17-12-2011) εκτός αγωνιστικού χώρου για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Στον Απόλλωνα Λάρισας επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στο τέλος του αγώνα με τη Δόξα Βλαχογιαννίου (18-12-2011), οπαδοί του εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τους διαιτητές και τον παρατηρητή αγώνα.
Στον Π.Ο.Μ.Ε. επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, γιατί στο 62΄ του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας (18-12-2011), οπαδός του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισε τον διαιτητή.
Στον Σταυραετό επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ , γιατί στο 15΄ του αγώνα με τον Άγ. Γεώργιο Φαρσάλων (17-12-2011), οπαδοί του μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον διαιτητή.
Στον Άγ. Γεώργιο Φαρσάλων επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στο τέλος του αγώνα με τον Σταυραετό (17-12-2011), οπαδοί του μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν – έφτυσαν τους διαιτητές.
Στον Άρη Κουλουρίου επιβλήθηκε η ποινή του αποκλεισμού της έδρας του για τις επόμενες 3 αγωνιστικές, στις οποίες σαν γηπεδούχος θα αγωνιστεί σε ουδέτερο γήπεδο και χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ, γιατί στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ροδιακό (17-12-2011) οπαδοί του μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκαν απειλητικά προς τους διαιτητές, προκαλώντας 3λεπτη διακοπή του αγώνα, ενώ μέχρι τη λήξη του, οι οπαδοί αυτοί πετούσαν προς το μέρος του διαιτητή και του α΄ βοηθού, μπουκάλια και πέτρες. Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια, οπαδοί του Άρη Κουλουρίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκαν απειλητικά προς τους διαιτητές. Από ρίψη πέτρας εκ μέρους οπαδού του Άρη Κουλουρίου, τραυματίστηκε σοβαρά ο διαιτητής του αγώνα (θλαστικό τραύμα κεφαλής διέγνωσε ο γιατρός του αγώνα), ο οποίος εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης για συρραφή του τραύματός του.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Φατούρας Δ., Φαλανιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Τίκος Γ., Αετός Μακρυχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Μπέλτσιος Σπ., Δόξα Αργυροπουλίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Εμμανουήλ Αν., Απόλλων Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Κακαγιάννης Ν., Κίσσαβος Συκουρίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Σαμαράς Λ., Αναγέννηση Καλοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Ντόντος Κ., Όλυμπος Γόννων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Καρλιγκιώτης Μ., Άρης Κουλουρίου, εξύβριση διαιτητή (αρχηγός) 6 αγωνιστικές και 60 ευρώ
Μούμος Γ., Προοδευτική Βερδικούσιας, εξύβριση διαιτητή (αρχηγός), 6 αγωνιστικές και 60 ευρώ
Γκαραγκούνης Χ., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Γκέβρος Α., Σταυραετός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Σακελλαρίου Β., Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Μπαϊράμογλου Δ., Ζωοδόχος Πηγή, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Γραμμένος Α., Θύελλα Μ. Ελευθεροχωρίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Διαμαντάκης Γ., Φλόγα Ευαγγελισμού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Κατσιγιάννης Φ., ΑΟ Συκέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Δούκας Χ., Δαμασούλι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Ζιώγας Α., Χείμαρρος Μαρμαρίνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ
Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης αποφασίστηκε η απαλλαγή του προπονητή της ομάδας Δόξα Αργυροπουλίου από κάθε κατηγορία, για δηλώσεις του σε βάρος της Διαιτησίας, μετά τη διευκρινιστική δήλωσή του στον τοπικό Τύπο και τη δήλωση που εγγράφως κατάθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή, για τον σεβασμό του προς όλους τους θεσμούς του ποδοσφαίρου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass