ΛΥΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Τέλος ο Λαλάκης από τον Αστέρα

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2011 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Του Κ. Γκιάστα
Λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία του Αστέρα - Λευκαδίτη GTC με τον προπονητή Γιάννη Λαλάκη. Χθες το βράδυ και μετά από συζητήσεις της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ της Γ’ Εθνικής με τον τεχνικό αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί άλλο η συνεργασία καθώς υπήρξε διαφωνία σε σημαντικά ζητήματα. Μάλιστα χθες το βράδυ υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου που ανέφερε τα εξής: «Έληξε η συνεργασία του προπονητή Γιάννη Λαλάκη με τον Αστέρα. Το Δ.Σ του Αστέρα ευχαριστεί τον προπονητή για την εξάμηνη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Θανάσης Μπουλιάκης μέχρι να αποφασιστεί από τη διοίκηση του συλλόγου ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λαλάκη».
Πρώτος μίλησε στην «Ε» ο προπονητής Γιάννης Λαλάκης που έκανε μια λιτή δήλωση: «Ευχαριστώ την ομάδα για τη συνεργασία και όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί αυτό το διάστημα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».
Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Αθανάσιος Κουκουλίτσιος ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Λαλάκη για την έως τώρα προσφορά του. Δεν θα πρέπει κανένας να αμφισβητήσει τις προπονητικές του ικανότητες αλλά και τον χαρακτήρα του. Η διακοπή της συνεργασίας ήταν μία απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από το τεχνικό και διοικητικό κομμάτι του Αστέρα με μοναδικό σκοπό να δώσει μια νέα ώθηση στην ομάδα για το δύσκολο πρόγραμμα που συνεχίζει. Δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την μειωμένη απόδοση του Γιάννη».
Από χθες λοιπόν υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο έως πρότινος βοηθός του, Θανάσης Μπουλιάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η λύση δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και σήμερα και πρόκειται για όνομα αρκετά γνωστό στο χώρο του λαρισινού μπάσκετ με θητεία σε μεγάλες κατηγορίες.
ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ έρχεται και το μεγάλο ντέρμπι με τον Φοίνικα. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν μετά από χρόνια (πάνω από 6) σε επίσημο ματς για την ίδια κατηγορία. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο κλειστό του Αλκαζάρ και όπως όλα δείχνουν θα προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών Λαρισαίων φιλάθλων.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass