ΔΙΕΞHXΘΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΛΙΑΚΟ

Φιλικό μνήμης στη Φαρκαδόνα

* ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2010 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
Πέρασαν πέντε χρόνια από τη μαύρη μέρα του χαμού των παιδιών της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας στον Mαλιακό και οι καρδιές όλων ρίγησαν στην ανάμνηση και μόνο εκείνου του συγκλονιστικού δυστυχήματος. Με αφορμή αυτή τη θλιβερή επέτειο ο Aθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φαρκαδόνας κάθε χρόνο αποτίει φόρο τιμής στα αδικοχαμένα παιδιά με τη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών .
Και φέτος λοιπόν οι υπεύθυνοι ήταν πιστοί στο ραντεβού τους. Στο δημοτικό στάδιο της Φαρκαδόνας οι βετεράνοι της πόλης συναντήθηκαν με τους παλαίμαχους της θρυλικής ΑΕ Λάρισας σε ένα φιλικό που όπως προαναφέραμε είχε ξεχωριστή σημασία για τους κατοίκους της περιοχής.
Στο σύντομο τελετουργικό που έγινε πριν τον αγώνα ο δήμος της Φαρκαδόνας τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες (9 προσφορά της Νομαρχίας Τρικάλων) τους γονείς-συγγενείς των αδικοχαμένων παιδιών ενώ βράβευσε και την ομάδα της ΑΕΛ στο πρόσωπο του αρχηγού της Τάκη Παραφέστα. Βραβεύτηκε επίσης η υπεύθυνη του Αθλητικού Οργανισμού Φαρκαδόνας κ. Κούμπου καθώς και οι βετεράνοι της τοπικής ομάδας.
Από πλευράς πολιτικών και πολιτειακών φορέων αξίζει να αναφέρουμε ότι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση : Ο βουλευτής της ΝΔ κ.Νίκος Λέγκας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον συνδυασμό του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης, ο νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιαννης, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Τόλιας μαζί με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο αντινομάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης και αρκετοί φίλοι και συγγενείς των παιδιών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass