ΑΡΧΙΣΕ Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

Σε νέα φάση το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΛ

* ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 *ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2009 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:32
Η ΑΕΛ μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε μια αγωνιστική κάμψη αλλά το γήπεδο που κατασκευάζεται βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Χθες μάλιστα εισήλθε σε μια καινούργια φάση αυτής της θεμελίωσης της ανατολικής πλευράς (έπεσε το μπετόν καθαριότητας και θα αρχίσει η τοποθέτηση από «πέδιλα» για να πέσουν τα μπετά).
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρίας του έργου, της κοινοπραξίας Ντόντος ΑΤΕ – Καθάριος ΑΤΕΒΕ – Εργο 3 ΑΤΤΕΕ – Χελμός ΑΤΕ οι εργασίες της συγκεκριμένης πτέρυγας θα ολοκληρωθούν εντός δύο εβδομάδων.
Παράλληλα, και εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται να ξεκινήσουν οι αντίστοιχες εργασίες για τη νότια πτέρυγα, ενώ η ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης-παραλαβής από τη ΓΓΑ των νέων γηπέδων τένις (κατά την τρέχουσα εβδομάδα), θα ανάψει το «πράσινο φως» για την άμεση έναρξη των χωματουργικών εργασιών στη δυτική πτέρυγα, στο χώρο, δηλαδή, όπου λειτουργούν μέχρι σήμερα τα παλιά γήπεδα του τένις.
Το έργο σύμφωνα με τους ανθρώπους που ανέλαβαν την κατασκευή του θα είναι έτοιμο μέχρι τέλη Δεκεμβρίου του 2010.
Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αγωνιστικά η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση που περιλάμβανε παιχνίδι τρεις εναντίον τριών ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Βενετίδη, Ιγγλέσιας και Αμπουχατζίρα ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στέλιου Γιαννακόπουλου που δεν πήρε μέρος ούτε στη χθεσινή προπόνηση (έκανε το πρωί γυμναστήριο). Με δεδομένες τις συνεχείς απουσίες του από την προπόνηση πολύ δύσκολα εκτιμάται ότι θα βρεθεί σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και αν τελικά δηλώσει έτοιμος θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα που σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τα Γιάννενα θα έχει αλλαγές και έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του πολύ καλού φέτος Κατσιαρού.
Σήμερα στην προπόνηση που θα γίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να δείξει και τα πλάνα για την αρχική ενδεκάδα ενώ στη 1.15 μ.μ. θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΟ - ΑΕΛ
Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Λάρισα, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τη συνάντηση Λεβαδειακός-Ολυμπιακός θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Καλόπουλος, στο ματς ΠΑΟΚ-Ηρακλής θα είναι ο Βασίλης Παμπορίδης και στον αγώνα Ξάνθη-ΑΕΚ ο Τάσος Κάκος. Αναλυτικά:
Πανθρακικός-Άρης: (3-10-2009 Δ.Α.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ16.45) Σπάθας Η.(Πειραιά), Τρύφωνας Σ. (Κέρκυρας), Γούκος Δ. (Ηπείρου), 4ος Τσινιάρης Μ. (Αθηνών), παρ.: Σπυρόπουλος Ι. (Φθιώτιδας)
ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα: (3-10-2009 ΕΘΝ. ΙΩΑΝ. ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ 16.45) Αμπάρκιολης Α. (Μακεδονίας), Πάνου Γ. (Αιτ/νίας), Δημητριάδης Λ. (Μακεδονίας), 4ος Στυλιάρας Δ. (Αιτ/νίας), παρ.: Σωμαρακάκης Φ. (Αθηνών)
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: (3-10-2009 ΔΗΜ. ΣΤ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 19.00) Καλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Δ. (Μακεδονίας), Μπιτσίδης Δ. (Θράκης), 4ος Παππάς Α. (Αθηνών), παρ.: Νταμπώσης Δ. (Πιερίας)
Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης: (5-10-2009 ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16.45) Βοσκάκης Μ. (Ρεθύμνου), Δάλλας Κ. (Ηπείρου), Φαντόπουλος Ν. (Πειραιά),
4ος Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας), παρ.: Κουκούλας Γ. (Λέσβου)
Πανιώνιος-Ατρόμητος: (5-10-2009 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 16.45) Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου), Μπαλτάς Χ. (Αχαίας), Καρατζίκας Α., 4ος Μάνταλος Σ. (Αθηνών), παρ.: Τσαχειλίδης Ι. (Πειραιά)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής: (5-10-2009 Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ 19.00) Παμπορίδης Β. (Κιλκίς), Σαραιδάρης Δ. (Μακεδονίας), Τρύφων Π. (Δράμας), 4ος Μήτσιος Χ.(Ηπείρου), παρ.: Μπίκας Γ. (Χαλκιδικής)
Ξάνθη-ΑΕΚ: (5-10-2009 ΑΣ ΞΑΝΘΗ-ΠΗΓΑΔΙΑ 19.00) Κάκος Α. (Κέρκυρας), Μποζατζίδης Δ. (Μακεδονίας), Τάτσης Δ. (Ηπείρου), 4ος Ζαχαριάδης Π. (Μακεδονίας), Σίπκας Α. (Φλώρινας)
Παναθηναϊκός-Λάρισα: (5-10-2009 Ο.Α.Κ.Α. 21.15) Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας), Βασιλειάδης Λ. (Μακεδονίας), Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας), 4ος Κωνσταντινέας Π. (Μεσσηνίας), παρ.: Καλαθενός Μ. (Δωδ/νήσου).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass