ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Στην τελική ευθεία

* Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: ΟΙ «ΠΟΡΤΕΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ * Δ. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2009 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:32
Στην τελική ευθεία της συγκρότησης των μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της Ε.Π.Σ.Λ. βρίσκονται οι δύο προπονητές Τάσος Μπεριτζάς και Δημήτρης Τσέτσιλας αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο, λοιπόν, της τελικής επιλογής των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του νομού μας, η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε για τη μεν ομάδα των Νέων εσωτερικό διπλό, ενώ οι Παίδες έδωσαν το πρώτο εκπαιδευτικό παιχνίδι με αντίπαλο το Λαρισαϊκό στο Βιολογικό (2-2).
«Υπάρχουν πολλά και αξιόλογα παιδιά σε ολόκληρο το νομό. Μόνο για τη μικτή νέων είδα περίπου στους 150 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα πρέπει να καταλήξω στους 25 που θα συγκροτήσουν τη φετινή μικτή ομάδα των Νέων» δήλωσε στην «Ε» αμέσως μετά το χθεσινό οικογενειακό διπλό ο Τάσος Μπεριτζάς αναφερόμενος την προσπάθεια που γίνεται φέτος και συνέχισε:
«Φυσικά, αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι οι πόρτες των μικτών ομάδων θα είναι πάντα ανοικτές γιατί στις μικτές ομάδες πρέπει να αγωνίζονται πάντα οι καλύτεροι. Αυτό σημαίνει ότι τα 25 άτομα που θα επιλεγούν δεν θα είναι τα ίδια μέχρι το τέλος της περιόδου. Θα γίνονται πάντα διορθωτικές κινήσεις ανάλογα με την απόδοση των παικτών και όποτε απαιτείται θα γίνονται επιμέρους αλλαγές.
Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι με τα κλιμάκια που έχουμε δημιουργήσει θα προπονούμαστε ολόκληρη τη χρονιά με έξτρα προπονήσεις προκειμένου να διατηρήσουμε την επαφή μας με όλα τα παιδιά που έχουμε καταγράψει».
- Είσαι ικανοποιημένος από την ποιότητα των ταλέντων του νομού;
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και μάλιστα περισσότερο απ’ ότι φανταζόμουν. Παρατηρήσαμε υψηλό επίπεδο και πληθώρα παιδιών, στοιχεία που καθιστούν την επιλογή πολύ δύσκολη. Γι’ αυτό έβαλα κάποια κριτήρια για να επιλέξω τους πιο φορμαρισμένους κι εκείνους που έχουν προοπτικές».
- Πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και ποιο είναι το πρόγραμμά σας μέχρι τότε;
«Ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα φετινά πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι την άλλη Τετάρτη θα έχω κατασταλάξει στα 25 παιδιά. Υπήρχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν λόγω τραυματισμών και θα περιμένω να τους δω και αυτούς.
Πάντως θα συνεχίσουμε τα φιλικά και τις προπονήσεις με τον ίδιο ρυθμό. Τη Δευτέρα αναμένεται να πάμε πάλι στα Φάρσαλα ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα έχουμε ξανά προπόνηση στη Λάρισα».
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Την ικανοποίησή του από την εικόνα που παρουσίασε στο χθεσινό φιλικό με το Λαρισαϊκό η μικτή ομάδα των Παίδων εξέφρασε από την πλευρά του ο τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας.
«Είναι ουσιαστικά το πρώτο εκπαιδευτικό παιχνίδι, και έμεινα ικανοποιημένος» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ε.Π.Σ.Λ. και κατέληξε:
«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δείξαμε ενθαρρυντικά στοιχεία απέναντι σε μια δυνατή ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής όπως ο Λαρισαϊκός και πιστεύω θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες τις οποίες αισιοδοξούμε να ξεπεράσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2. Και τις δύο φορές η μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ.Λ. προηγήθηκε με τα γκολ που πέτυχαν οι Βάσσος (31’) και Τσαλέμης (69’), ενώ ένα δοκάρι είχε ο Κρητικός.
ΠΑΙΔΕΣ Ε.Π.Σ.Λ.: (α’ ημίχρονο) Κωνσταντίνου, Νταής, Τηλιόπουλος, Σελήνης, Θάνος, Τσιλούλης, Ψωμολιάς, Γκαραλιάκος, Βάσος, Νάκας, Φλέγγας, (β’ ημίχρονο) Κούτσικος, Κοσμάς, Καλπίας, Καραγκιόζης, Κρητικός, Αγριόδημος, Λούγγος, Τσιαλέμης, Πατσούρας, Τάσσιος, Χριστοδούλου (Τσέτσιλας, Παναγιώτου).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass