ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (16:45-ALPHA)

Με πίστη και πάθος για νίκη η ΑΕΛ

*ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ-ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΦΡΑΝΚ ΓΚΟΥΕΛΑ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2009 23:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:11
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Είναι έκπληξη η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Χρειαζόμαστε απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου την περασμένη Πέμπτη και σίγουρα τα λόγια του δείχνουν τη σπουδαιότητα του σημερινού παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, στο στάδιο Αλκαζάρ (16:45-ALPHA).Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, οι «βυσσινί» καλούνται εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους, για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.Το σίγουρο είναι ότι οι «Αρκάδες» δεν ήρθαν στον κάμπο για εκδρομή και παρότι η ομάδα δεν είναι το ίδιο δυνατή με πέρυσι, δεν παύει να παραμένει ένας αξιόλογος αντίπαλος, που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή ανεξάρτητα το γεγονός ότι θα έχει σημαντικές απουσίες.
Για την ΑΕΛ το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη, που θα βοηθήσει αγωνιστικά αλλά ψυχολογικά τους παίκτες για να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εάν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα συνοδευτεί και από μια καλή εμφάνιση, θα είναι το κέρδος εις διπλούν, καθώς θα «ζεστάνει» τον κόσμο της ΑΕΛ που πάντα είναι υπερήφανος, απαιτητικός και δικαιολογημένα, βλέπει...ψηλά.
Πάντως στη σημερινή συνάντηση όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να βοηθήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ομάδα, για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να εισέλθει για πρώτη φορά φέτος στην πεντάδα.
Ακόμη και εάν υπάρξουν δυσκολίες κατά την εξέλιξη του αγώνα, ο κόσμος είναι ανάγκη να γίνει αρωγός ώστε να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.
*Όσον αφορά τώρα στη βασική ενδεκάδα, μετά την επιστροφή του αρχηγού Νίκου Νταμπίζα που δεν έπαιξε στη Φυλή με τον Θρασύβουλο λόγω καρτών, το πιθανό σχήμα θα έχει ως εξής: Κοτσόλης, Βέμπερ, Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Κυριακίδης, Πάρα, Ζουράφσκι, Κυριάκος.
Θέση διεκδικούν και οι Ιγγλέσιας, Τσίγκας, ενώ για τον Φρανκ Γκουέλα που προέρχεται από τραυματισμό, που στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι είναι ετοιμοπόλεμος και θα κρίνει ο κ. Ουζουνίδης εάν πρέπει να ξεκινήσει ή να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα κατά τη διάρκεια, όπως έγινε και στο ματς με τον Λεβαδειακό.   Χθες και μετά την απογευματινή προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν συνολικά 20 ποδοσφαιριστές, Εκτός από τους προαναφερθέντες είναι και οι: Βράνιτς, Κατσιαρός, Ρομπέρ, Φεράρι, Μπουκουβάλας, Βλασόπουλος.
Εκτός αποστολής έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και υπολογίζεται να επανέλθει εάν όλα πάνε καλά, στο παιχνίδι με την Ξάνθη, εκτός έδρας. 
 
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
 Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Αστέρα για το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λάρισα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου (σ.σ. δείχνει να εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τους Ελληνες παίκτες), ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία από χθες το βράδυ βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα και την απαρτίζουν οι   παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Φλάβιο, Νίκος Λαζαρίδης, Πέτρος Κανακούδης, Σωκράτης Φυτανίδης, Μανώλης Ψωμάς, Μπρούνο Ουριμπάρι, Στάθης Ρόκας, Φάμπιο Φελίσιο, Ακης Στρατάκης, Αντριάν Μπαστία, Αντώνης Λαδάκης, Μαρσελάο, Ζαουάντ Ζαϊρί, Βαγγέλης Καούνος, Ρικάρντο Εστέβες, Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Ίσραελ Νταμόντε. Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Ολυμπιακό, δεν συμμετέχουν στην αποστολή του Αστέρα οι: Οράσιο Καρντόσο, Λούσιο Φιλομένο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Σεμπάστιαν Ερέρος, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Ίσραελ Νταμόντε.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Ζωγράφος Χ. (Αθηνών), Παπαδόπουλος Δ., Βασιλειάδης Λ(Θεσ/νίκης), 4ος Ζαχαριάδης Π.(Θεσ/νίκης), παρ.Σίπκας Α. (Φλώρινας)
*Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, ενώ πέρυσι στην Τρίπολη οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Αλεξάνδρου και στο Αλκαζάρ αναδείχθηκαν οι δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας δεν υπήρξε και χθες καμία εξέλιξη κάτι που πιθανολογείται να γίνει σήμερα ή αύριο, το αργότερο.
Πληροφορίες αναφέρουν απλά ότι θα είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί η διοίκηση θέλει πρώτα να εξασφαλίσει τις υπογραφές και μετά να ανακοινώσει, επίσημα, τα ονόματά τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass