ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ (4.45 μ.μ.)

Στόχος για την ΑΕΛ η πρόκριση

ΠΙΘΑΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΜΙΟΥΛΕΡ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΗ!

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2009 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:14
Το πρώτο θεωρητικό σημαντικό παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας (στον πρώτο γύρο απέκλεισε εύκολα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Πάρα) δίνει η ΑΕΛ σήμερα στο γήπεδο των Σερρών όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό (4.45 μ.μ., ALPHA) και είναι η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε τέσσερις μέρες (η δεύτερη είναι την Κυριακή στο Αλκαζάρ για το πρωτάθλημα).Στόχος της ΑΕΛ είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη ενώ και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα μια και θα σημάνει νέο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει όμως αυτή τη φορά στο Αλκαζάρ. Οι «βυσσινί» για το σημερινό αγώνα αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα καθώς ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους Κώτσιο, Κυριακίδη που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τους τραυματισμούς που είχαν, Γκουέλα (ενοχλήσεις στη μέση), Βενετίδη (σφίξιμο στον δικέφαλο) και ο Μπαλής (ίωση). Για τον τελευταίο μάλιστα αποφάσισε στη θέση του ο Ουζουνίδης στην αποστολή να πάρει τον Αργεντινό Μιούλερ που είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτή με τον παίκτη να έχει μέχρι τέλη του μηνός οψιόν αγοράς.
Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς από τη μία σίγουρα θα θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενώ από την άλλη η πρόκριση πρέπει να επιτευχθεί για να μπορέσει η λαρισινή ομάδα να συνεχίσει την πετυχημένη παράδοση στο θεσμό (έχει κατακτήσει δύο κύπελλα και έχει αγωνισθεί σε δύο ακόμα τελικούς) αλλά παράλληλα να εκμεταλλευτεί και τυχόν εμπορικές κληρώσεις.
Σίγουρα θα αγωνισθεί ο Κοτσόλης κάτω από τα δοκάρια (εκτός αν αισθανθεί ενοχλήσεις την τελευταία στιγμή στο γόνατο που είναι πρησμένο), στην άμυνα θα παίξουν οι Βέμπερ (δεξιά), Νταμπίζας, Ααράμπ (στο κέντρο της άμυνας), Κατσιαρός (αριστερά), στη μεσαία γραμμή θα είναι οι: Ιγγλέσιας, Φωτάκης, Σαρμιέντο και στην επίθεση μάλλον οι Ίλιτς (είναι σε στάδιο προσαρμογής και θεωρείται πολύ καλό να ξεκινήσει σ’ αυτό το παιχνίδι), Τσίγκας, Κυριάκος.
Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Βράνιτς, Φεράρι, Μπουκουβάλας, Μιούλερ, Βλασόπουλος, Ρομπέρ (λέτε να τον δούμε να αγωνίζεται;), Πάρα, Ζουράφσκι.
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Η ομάδα των Σερρών έκανε χθες την τελευταία της προπόνηση όπου ο τεχνικός Ούγκο Μπρος είδε ότι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπανγκουρά, Ζουντί και Μιλένκοβιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου, η οποία αποτελείται από τους Κοτταρά, Κηπουρό, Βοσκόπουλο, Γαλανόπουλο, Γεωργιάδη, Γκούρτσα, Διγκόζη, Καλλιμάνη, Κωνσταντινίδη, Πιπίνη, Παπάζογλου, Αμπουμπακαρί, Αουρέλιο, Μπράιτ, Μπούλε, Τσεχ, Μπαϊκαρά, Καλί, Μούταβτζιτς και Τάντιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Δημήτρης Καλόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες έχοντας για βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη και Δ. Θανασακούδη του ιδίου Συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ι. Κεμεντσετσίδης του Συνδέσμου Κιλκίς.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο Αλκαζάρ για τη 19η αγωνιστική της Super League, κυκλοφορούν σήμερα (Τετάρτη 21/1) το απόγευμα από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1), το οποίο θα παραμείνει ανοικτό και την Κυριακή - από τις 11 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. – για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 3: 65 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 4: 35 ευρώ
Θύρες 10A & 10Β : 25 ευρώ
Θύρες 6 & 7: 18 ευρώ
Επίσης, γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες της θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Η παιδική κερκίδα «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά.
Τέλος, κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα αποφασίστηκε – βάσει της σχετικής συμφωνίας αμοιβαιότητας από τον α’ γύρο – να διατεθούν του 300 εισιτήρια στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τις ανάγκες των φιλάθλων της.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass