ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1 ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Η Ολύμπια χρειάζεται στήριξη

* ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2009 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:28
«Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα και όχι στις χαρές» λέει μια λαϊκή παροιμία και ισχύει απόλυτα στο λαρισινό μπάσκετ και την Ολύμπια. Τις εποχές που η Ολύμπια αποτελούσε την ανερχόμενη δύναμη του λαρισινού μπάσκετ σε μια περίοδο που όλος ο λαρισινός αθλητισμός περνούσε κρίση πολλοί έσπευσαν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια , κάποιοι να φωτογραφηθούν με τούς πρωταγωνιστές αλλά τώρα όλοι φεύγουν από το καράβι που μοιάζει να βυθίζεται.
Αλλά η σωτηρία της Ολύμπια δεν είναι υπόθεση μόνο της ομάδας και των αδελφών Μαλάκου που η οικονομική κρίση τους έχει επηρεάσει και αυτούς αλλά όλου του λαρισινού μπάσκετ και των φορέων της πόλης.
Μιλάνε ορισμένοι για συγχώνευση, όλοι συμφωνούν και χαιρόμαστε για την πρωτοβουλία του δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη αλλά τι νόημα θα έχει η συγχώνευση αν χαθεί η θέση στην Α1;
Αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της Ολύμπια και με βάση τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής χρειάζεται μια νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό μια και υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια στη Λάρισα αλλά δεν φθάνει αυτό, χρειάζεται ηθική στήριξη η ομάδα απ’ όλους και πιστεύουμε ότι στο τέλος το λαρισινό μπάσκετ θα βγει κερδισμένο από την παραμονή μια και υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα να διορθωθούν οποιαδήποτε λάθη. 
Και κάτι που πρέπει να τονίσουμε ότι τώρα πρέπει το λαρισινό μπάσκετ να μετρήσει τους φίλους του και κάποιοι που κέρδισαν απ’ αυτό δείχνουν τις δύσκολες ώρες να γυρνάνε την πλάτη του σ’ αυτό.
Αγωνιστικά η ομάδα δείχνει να έχει εθιστεί στις ήττες και ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να ρίξει το βάρος στην ψυχολογία των παικτών ενώ προχθές είχαμε και την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη του Αλέξανδρου Σιγκούνα. Είναι ο δεύτερος μετά τον Κινγκ που αποχωρεί για οικονομικούς λόγους και μας κάνει εντύπωση μια και η μόνη διέξοδός του είναι το εξωτερικό σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί.
Επόμενο παιχνίδι για την Ολύμπια είναι το Σάββατο στην Καβάλα με αντίπαλο την τοπική ομάδα και στόχος μπορεί να είναι η νίκη αν και οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν την επιτυχία για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία και τυπικά.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass