Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ»

Με... «συνταγή» Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ

ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2009 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:28
Με... «συνταγή» Εργοτέλη θα αγωνιστεί αύριο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό η ομάδα της ΑΕΛ όπως υποστήριξε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν πρόκειται να έχει παθητικό ρόλο απέναντι στους «πράσινους», σ’ ένα παιχνίδι που κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο μετά το προχθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο κύπελλο Ελλάδας.
Επιθετικό λοιπόν ποδόσφαιρο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της ΑΕΛ από την οποία εκτός των τιμωρημένων Βενετίδη, Ααράμπ θα απουσιάσει, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «βυσσινί» σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν αποκλείεται να χάσει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αφού εξακολουθεί να πονάει πολύ στο πόδι.
Αναλυτικότερα ο τεχνικός της ΑΕΛ υπογράμμισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τα εξής:
«Όπως έχουμε πει επανειλημμένα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, τόσο πιο σημαντικά είναι τα παιχνίδια και τόσο πιο απαραίτητη είναι η συγκομιδή βαθμών. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι από την αρχή ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά μετά το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) αποτέλεσμα ίσως έγινε ακόμα πιο δύσκολο για μας. Πιστεύω ότι οι «πράσινοι» θα έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση απ’ ό,τι αν είχαν κερδίσει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και είχαν προχωρήσει στο στόχο που είχαν στο κύπελλο. Όμως αυτό που κοιτάζουμε πάντα και προσπαθούμε είναι η δική μας η ομάδα να παρουσιάζεται όσο καλύτερα μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.
Σε ό,τι αφορά στα προβλήματα εκτός της τιμωρίας που έχουν οι Βενετίδης και Ααράμπ, θα απουσιάζει και ο Γιαννακόπουλος».
***
Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου ο Μαρίνος απαντώντας στις ερωτήσεις των αθλητικών συντακτών επισήμανε τα εξής:
-Είναι ντε φάκτο η απουσία του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;
«Ο Στέλιος μπορεί να μην αγωνιστεί και με τον ΠΑΟΚ. Είπαμε ότι δεν ήταν κάταγμα, όμως εξακολουθεί να πονάει αρκετά στο σημείο που δέχτηκε το χτύπημα και επομένως δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επανέλθει. Συνεχίζει τις θεραπείες, αλλά δεν μπαίνει καθόλου ακόμα μέσα στο γήπεδο».
-Πόσο διαφοροποιεί τις συνθήκες του παιχνιδιού ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο;
«Ο Παναθηναϊκός είχε δύο στόχους. Το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη στιγμή που έχασε τον έναν στόχο νομίζω ότι δεν μπορεί να δει χαλαρά τον δικό μας παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να έχει δύο αρνητικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες και να αλλάξει η ψυχολογία του για το παιχνίδι της Τρίτης. Ούτως ή άλλως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μας η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Και νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».
-Θα δοθεί κάπου ιδιαίτερη έμφαση σε ό,τι αφορά στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας;
«Ο Παναθηναϊκός έχει κάποια θετικά στοιχεία τα οποία ξέρουμε και τα ‘χουμε συζητήσει με τους παίκτες. Το θέμα είναι εμείς πώς θα παρουσιαστούμε. Το σημαντικότερο σε τέτοια παιχνίδια είναι να προσπαθείς να παίζεις ποδόσφαιρο. Θεωρώ δηλαδή ότι δεν θα κερδίσουμε κάτι αν έχουμε παθητικό ρόλο. Επομένως δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα ως προς το στιλ του παιχνιδιού μας. Νομίζω ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ όσο πιο πολύ τις προβληματίσεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις αποτέλεσμα. Το πιθανότερο είναι να έχουμε το ίδιο στιλ όπως και με τον Εργοτέλη με κάποιες επιμέρους αλλαγές προσώπων. Άλλωστε είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπει να παίξουμε παθητικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή οι παίκτες που έχουμε δεν μπορούν να παίξουν παθητικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει λοιπόν να αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία της ομάδας. Το αν θα φτάσουν αυτά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε θα φανεί μετά το παιχνίδι».
-Υπάρχει πίεση στην ομάδα για το στόχο της 5ης θέσης καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν;
«Όχι. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές».
-Μπορούμε να δούμε κάτι καλύτερο από την ΑΕΛ από αυτό που είδαμε στο πρώτο 70λεπτο κόντρα στον Εργοτέλη;
«Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο. Μπορεί το καλύτερο να είναι η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και όχι τόσο στο στιλ παιχνιδιού. Πάντα υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βελτιώσεις».
-Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ποιο πιστεύετε ότι είναι το ισχυρότερο ατού της ΑΕΛ στη μάχη της για την είσοδο στα πλέι οφ;
«Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα».
-Πώς σχολιάζεται το γεγονός ότι θα αγωνιστείτε χωρίς την παρουσία Λαρισαίων φιλάθλων;
 «Αυτό είναι πολύ άσχημο όχι μόνο για την ΑΕΛ, αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Το να απαγορεύεται η μετακίνηση σε γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ φιλάθλων όπως αυτών της ΑΕΛ, που δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα οπουδήποτε κι αν έχουν ταξιδέψει, νομίζω ότι είναι αστεία απόφαση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για τον κόσμο και ‘μείς με τον τρόπο που λειτουργούμε...
Συνήθως λέμε να υπάρχει απαγόρευση για να μην γίνουν επεισόδια αλλά βλέπετε ότι αν είναι να γίνουν επεισόδια δεν έχει καμία σχέση αυτό. Δεν είναι μέτρο αυτό. Είμαι αντίθετος. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι θα ‘ρθει κόσμος από ‘μας».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass