ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (19:00)

Προβλήματα με Κώτσιο και Φεράρι στην ΑΕΛ

*ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ Ο ΑΑΡΑΜΠ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2009 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
Μετά το προχθεσινό ρεπό, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία, ενόψει του κυριακάτικου δύσκολου εντός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, στο στάδιο Αλκαζάρ (19:00).Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, οι «βυσσινί» έχουν το πάνω χέρι στην κατάκτηση της προνομιούχου πέμπτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και θέλουν στην κυριακάτικη αναμέτρηση, να κάνουν ένα ακόμη βήμα, προς την κατάκτηση του στόχου.Για το συγκεκριμένο ματς έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις των φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία έως τώρα και αξίζει κάθε συμπαράστασης, ειδικότερα τώρα που το πρωτάθλημα φτάνει στο φινάλε.
Ο Πανιώνιος είναι μια επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι εάν υποτιμηθεί, θεωρείται ικανός να κάνει τη ζημιά.
Αγωνιστικά, δυο είναι τα προβλήματα που «πονοκεφαλιάζουν» τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος επέστρεψε από την Κύπρο και υπό την παρουσία του πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση.
Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κώτσιος με τον Μαουρίτσιο Φεράρι δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά σήμερα και θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο η καταστασή τους.
Εν τω μεταξύ, αύριο αναμένεται να επιστρέψει από την Εθνική ομάδα Ελπίδων του Βελγίου ο Ναΐμ Ααράμπ, ο οποίος αγωνιζόταν χθες.
  
ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο κυκλοφόρησαν χθες, από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) και σήμερα συνεχίζεται κανονικά η διάθεσή τους.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI: 65 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
Θύρες 10A & 10Β – WIND: 25 ευρώ
Θύρες 6 & 7: 18 ευρώ
Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Η λειτουργία της παιδικής κερκίδας «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα αποφασιστεί μετά από την ολοκλήρωση της αυριανής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.
 
ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
 
Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου – ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο – εκτάκτως σήμερα (και όχι αύριο Πέμπτη, ως συνήθως), στις 13:15, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Τρεις παίκτες, ο 32χρονος σέντερ φορ Αλεξάντερ Κοσίριν (διεθνής Ουκρανός), που αγωνίζεται στην Τσερνομόρετς της Οδησσού, ο 23χρονος Γεωργιανός χαφ Γκιόργι Μερεμπασβίλι της Ντιναμό Τιφλίδας και ο 33χρονος Μαροκινός γκολκίπερ, γεννημένος όμως στο Άμστερνταμ Κχαλίντ Σινούχ (Khalid Sinouh) που αγωνίζεται στο Αμβούργο, αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΛ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές μαζί τους, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Αναμένονται λοιπόν ευχάριστες εξελίξεις πάνω στα μεταγραφικά θέματα, τις επόμενες ημέρες. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass