ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Ουζουνίδης: «Όσο καλύτεροι μπορούμε...»

* ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2009 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έδωσε χθες στην αίθουσα Τύπου του Ε.Α.Κ. Λάρισας ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης όπου αναφέρθηκε αποκλειστικά στο Κυριακάτικο παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Πανιώνιο και θεωρεί ευτύχημα το γεγονός ότι οι «βυσσινί» το δίνουν εντός έδρας. Δεν μίλησε καθόλου για μεταγραφικά θέματα εκμεταλλευόμενος και το έθιμο της Πρωταπριλιάς λέγοντας ότι αν πει κάτι αυτό θα είναι ψέμα λόγω της ημέρας.
Ο Ουζουνίδης ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας τα εξής:«Όσοι είναι μέσα στην ομάδα, αλλά και όσοι είναι έξω από αυτή, καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το ματς της Κυριακής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Α.Ε.Λ. να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη επί 90 λεπτά και όσο καλύτερη μπορεί μέσα στο γήπεδο. Αν αυτό συμβεί, είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι ένας αγώνας για τον οποίο δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά. Όλοι ξέρουν τη σοβαρότητα και την κρισιμότητά του. Χρειάζεται με όλες μας τις δυνάμεις να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας. Αισιοδοξώ ότι ο κόσμος θα γεμίσει το Αλκαζάρ όσο σε κανέναν άλλο αγώνα τη φετινή σεζόν. Τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια των φιλάθλων, αλλά θεωρώ ότι με τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους τη δικαιούνται κιόλας. Ας αφιερώσουμε αυτή την Κυριακή στην ομάδα της πόλης μας».
* Ποια τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας;
«Κώτσιος και Φεράρι έκαναν σήμερα (σ.σ. χθες) ατομικό πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξέρουμε αν θα μπορούμε να τους υπολογίζουμε για την Κυριακή. Το ίδιο ισχύει και για τον Τουμέρ, ο οποίος συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με τον Κυριάκο στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση και αποχώρησε. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένουμε».
* Σύμφωνα με σημερινό (σ.σ. χθεσινό) δημοσίευμα ο πρόεδρος του Πανιωνίου ζήτησε τη νίκη στο κυριακάτικο ματς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του τεχνικού επιτελείου. Σας προβληματίζει ο φανατισμός με τον οποίο ενδεχομένως αντιμετωπίσει τον αγώνα ο αντίπαλος;
«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα φανατισμού. Ο Πανιώνιος δεν έχει φέρει καλά αποτελέσματα στα τελευταία 6-7 παιχνίδια και ίσως γι’ αυτό να θεωρείται αναγκαίο να πάρει κάτι θετικό την Κυριακή στο Αλκαζάρ. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, όμως, δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει ότι ατομικά ο Πανιώνιος έχει ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας».
* Σε περίπτωση που η υπόθεση πεντάδα ξεκαθαρίσει για την Α.Ε.Λ. την Κυριακή, σκέπτεστε στους επόμενους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου να χρησιμοποιήσετε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα;
«Πολύ δύσκολα θα ξεκαθαρίσει η πεντάδα αυτή την Κυριακή. Πάντως, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Έτσι κι αλλιώς στα πλέι οφ, με τους αγώνες να γίνονται Τετάρτη-Κυριακή είναι λογικό πολλά παιδιά να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».
* Η παρουσία του Εστογιανόφ, ο οποίος θεωρείται παίκτης-βαρόμετρο για τον Πανιώνιο, σας υποχρεώνει να κάνετε «ειδικά» πλάνα για το ματς της Κυριακής;
«Δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας, αν αυτό εννοείτε. Ο Πανιώνιος διαθέτει – εκτός του Εστογιανόφ – και άλλους παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Απλά δεν έχει καταφέρει αυτή την ποιότητα να τη βγάλει συνολικά ως ομάδα μέσα στο γήπεδο».
* Με δεδομένες τις πολλές απώλειες βαθμών στο Αλκαζάρ, είναι θετικό ότι η Α.Ε.Λ. δίνει ένα τόσο κρίσιμο ματς στην έδρα της και όχι εκτός έδρας;
«Θα δείξει. Εγώ, πάντως, θεωρώ ότι είναι θετικό».
* Θα μιλήσετε για τις μεταγραφές και την ονοματολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες;
«Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή να μιλάμε για μεταγραφές. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς – λόγω ημέρας – μπορώ να σας πω και… ψέματα. Είναι φυσιολογικό μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος να γίνουν τέτοιες αναφορές από τα ΜΜΕ, και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε κοιτώντας κάποιους μεταγραφικούς στόχους όμως τώρα το μυαλό όλων μας πρέπει να επιστρέψει αποκλειστικά στο ματς με τον Πανιώνιο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass