Η ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ «ΤΕΛΙΚΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (19.00)

Ελάχιστες αλλαγές, ίδιο πάθος...

* ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2009 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:37
Η ΑΕΛ προέρχεται από μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας με τον Ηρακλή πριν δεκαπέντε περίπου μέρες με 2-0 που της έδωσε το δικαίωμα να είναι φαβορί για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και από κει στην Ευρώπη για μια ακόμα φορά στη σαρανταπεντάχρονη ιστορία της.  
Και παρότι ο Ουζουνίδης μας έχει συνηθίσει ακόμα και όταν κερδίζει η ομάδα σε αρκετές αλλαγές αλλά αυτή τη φορά απ’ ό,τι έδειξε στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση θα είναι περιορισμένες ενώ σίγουρα θα ζητήσει στον αυριανό «τελικό» που θα γίνει στις 7 μ.μ. στο γήπεδο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Πανιώνιο(με νίκη οι «βυσσινί» ουσιαστικά παίρνουν την πέμπτη θέση) και το ίδιο πάθος που είχε η ομάδα και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο).
Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κοτσόλης που η διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου του προχωράει με γοργούς ρυθμούς θα υπερασπιστεί για μια ακόμα φορά την εστία της ομάδας, στην άμυνα μάλλον θα παίξει δεξί μπακ ο Βέμπερ (αν και χρησιμοποιήθηκε και ο Μπουκουβάλας, σέντερ μπακ ο Κώτσιος (ξεπέρασε το πρόβλημά του) με τον Νταμπίζα και αριστερό μπακ ο Βενετίδης (επίσης προχωράει η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου όπως και του αντικαταστάτη του Παναγιώτη Κατσιαρού).
Στην μεσαία γραμμή πιθανότατα να χρησιμοποιηθούν πάλι δύο αμυντικά χαφ ο Σαρμιέντο και ένας εκ των Ιγγλέσιας και Κυριακίδη ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Γιαννακόπουλος, Φωτάκης και μάλλον ο Πάρα(υπάρχουν σκέψεις και για τον Γκουέλα).
Στην επίθεση θα αγωνιστεί μόνο ο Ματσέι Ζουράφσκι.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί πάλι προπόνηση το απόγευμα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο πριν την αυριανή αναμέτρηση.
Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι υπάρχει αισιοδοξία αλλά από την άλλη όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Πανιώνιος έχει καλούς παίκτες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, κάτι που πρέπει να γίνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης σημαντικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα θα παίξει η παρουσία φιλάθλων που επιβάλλεται να είναι εντυπωσιακή και επιτέλους το γήπεδο Αλκαζάρ μια αγωνιστική τη φετινή σεζόν να γεμίσει(είναι πραγματικά εντυπωσιακό που η ομάδα κάνει την καλύτερη πορεία της τελευταίας δεκαπενταετίας και παρόλα αυτό υπάρχει μείωση εισιτηρίων τη φετινή σεζόν κατά 20%). Οι φίλαθλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για να πάρει η ΑΕΛ τη νίκη που θα την στείλει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο Πανιώνιος μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος αλλά ο προπονητής του μετά την ομιλία του προέδρου κ. Τσακίρη που είπε, σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων, ότι αν δεν κερδίσει στο Αλκαζάρ θα φύγει η τεχνική ηγεσία, βρήκε κίνητρο σύμφωνα με τον προπονητή του Γιώτη Σταματόπουλο και αυτό είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα στην καθιερωμένη συνέντευξη που παραχώρησε χθες, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δήλωσε, μεταξύ άλλων, για τον αγώνα με τους «βυσσινί»:
«Η ομάδα μέχρι σήμερα έχει παίξει και καλό ποδόσφαιρο και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς, αυτό δεν συνοδεύτηκε από θετικά αποτελέσματα και φυσικά αυτό που μένει στο τέλος είναι αυτά τα αποτελέσματα. Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα, μαθηματικά ο Πανιώνιος δεν έχει σωθεί ακόμα. Συνεπώς ο πρώτος μας και βασικός στόχος την Κυριακή θα είναι να σωθούμε και μαθηματικά. Πάμε στη Λάρισα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Να δείξουμε στον κόσμο ότι αυτή η ομάδα παλεύει και δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίπαλός μας, από τη μεριά της, έχει επίσης στόχους, παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη. Θα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Την αισιοδοξία μου αυτή τη βασίζω στις εμφανίσεις που κάνουμε και στην προπόνηση κάθε μέρα με τα παιδιά. Πιστεύω ότι, αν μειώσουμε τα λάθη μας, καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, τότε θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει να τα δώσουμε όλα και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, φέροντας τον Πανιώνιο όσο το δυνατό υψηλότερα στην βαθμολογία. Γιατί ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και η παρούσα βαθμολογική θέση δεν του αρμόζει».
Για το παιχνίδι αυτό Πανιώνιος ζήτησε και πήρε 300 εισιτήρια(από τα 9850 που εκδόθηκαν) και κατόπιν τούτου η παιδική κερκίδα «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα μεταφερθεί – για λόγους ασφαλείας – σε ειδικό χώρο της Θύρας 4 του Σταδίου Αλκαζάρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass