ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ 13η ΝΙΚΗ ΤΟΥ

Διατήρησε το αήττητο στην έδρα του ο Πυργετός

* ΧΡ. ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ: «Παίξαμε για τους εαυτούς μας»

Δημοσίευση: 07 Απρ 2009 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
 Το αήττητο που έχει φέτος στην έδρα του διατήρησε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Πυργετός, ο οποίος σε 15 αγώνες στο γηπεδό του μετρά 13 νίκες, ενώ σε δυο ματς αναδείχθηκε ισόπαλος.Στο τοπικό ντέρμπι με τον Τύρναβο η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου πρόσθεσε μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της και πλέον έχει ως στόχο να σημειώσει ισάριθμες νίκες, στους πέντε αγώνες που μένουν, για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.Σε δηλώσεις του για το προχθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα, ο γκολκίπερ του Πυργετού Χρήστος Γκικούδης, τόνισε τα εξής: «Παίξαμε για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο της ομάδας, που από την αρχή της σεζόν είναι δίπλα μας και πιστεύει στις δυνατότητές μας. Θέλαμε λοιπόν να τους δώσουμε χαρά, όπως και τους αδελφούς Κολλάτου που είναι γνωστό σε όλη την Λάρισα, το τι έχουν κάνει για να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα, που κάνει υπερήφανη την περιοχή.
Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και στο συγκεκριμένο, διεκδικήσαμε το νικηφόρο αποτέλεσμα με πάθος, ενώ θέλαμε να διατηρήσουμε τα αήττητο στην έδρα μας και το καταφέραμε.
Πάντα όταν αγωνίζεσαι θέλεις να κερδίσεις και σίγουρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο, τη στιγμή που αντίπαλός σου είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.
Ο Πυργετός αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα τα επόμενα χρόνια να πετύχει κάτι περισσότερο, καθώς μπήκαν γερές βάσεις και καθώς η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, είναι λογικό να τοποθετήσει τον πήχυ και λίγο παραπάνω.
Αν αναλογιστούμε ποιες ομάδες είχαμε ως αντιπάλους τη φετινή περίοδο, η τρίτη θέση που θα τερματίσουμε όπως φαίνεται αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μου, στην τεχνική ηγεσία, στους φιλάθλους και σε όσους εμπλέκονται με τα διοικητικά του σωματείου».
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
* Τα αδιαχώρητο σημειώθηκε στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου στο ντέρμπι με τον Τύρναβο και τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές τόσο στον περιβάλλον χώρο, όσο και δίπλα από το δρόμο που οδηγούσε προς τη Ραψάνη αλλά και μέσα στον Πυργετό.
Μάλιστα αρκετές φορές κι ενώ εξελισσόταν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ζητήθηκε η συνδρομή των οδηγών από τα μεγάφωνα του γηπέδου, γιατί εμπόδιζαν κάποιους άλλους που για διαφόρους λόγους ήθελαν να αποχωρήσουν νωρίτερα.
* Τα 38 χρόνια του γιόρτασε χθες ο Αποστόλης Στύλος, που έτρεχε σαν... έφηβος και έχει πετύχει 13 γκολ, σε 14 αγώνες που έπαιξε με την ομάδα του Πυργετού.
Πολύ καλή ήταν επίσης και η απόδοση ενός άλλου Κατερινιώτη παίκτη, του Σαββίδη.
* Αρκετά πρόσωπα που ήταν πέρυσι στον Τύρναβο, φέτος είναι στον Πυργετό και αναφερόμαστε στον τεχνικό Γιάννη Αλεξούλη, στους ποδοσφαιριστές Ζαφειρίου, Ραχωβίτη, Αργυρακούλη και Βαγγέλη Κώτσιο που έπαιξε πριν δυο χρόνια, στην Τυρναβίτικη ομάδα.
* Δυο αδέλφια ο Νίκος και ο Χρήστος Ζαφειράκης αγωνίζονται σε Τύρναβο και Πυργετό, αντίστοιχα. Ο πρώτος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο δεύτερος ήταν εκτός αποστολής.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass