ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με ψηλά το κεφάλι μέχρι το τέλος

* Κ. ΜΠΑΡΔΑΣ: «Δείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Δημοσίευση: 14 Απρ 2009 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:47
Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του προχθές το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος επικράτησε του Αστέρα Καρδίτσας με σκορ 2-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Α.Ο.Τρικάλων.
Το τυρναβίτικο συγκρότημα θα επιδιώξει στα τέσσερα παιχνίδια που μένουν μέχρι το τέλος, να κάνει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και θα το...παλέψει για την άνοδο, γνωρίζοντας βέβαια ότι οι ελπίδες περιορίστηκαν σημαντικά, μετά την ήττα στον Πυργετό.
Όλοι στην οικογένεια του Τυρνάβου νιώθουν υπερήφανοι για τη φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας, που έφτασε κοντά στη βρύση, αλλά δυστυχώς όπως φαίνεται δύσκολα θα πιει νερό, αν και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν αποκλείεται.
Στην ομάδα ήδη κάνουν και σχέδια για τη νέα σεζόν, καθώς θέλει από τώρα η διοίκηση να «κλείσει» νεαρούς παίκτες και να κάνει ένα πλάνο πενταετίας.
Με χθεσινή του δήλωση, το στέλεχος της διοίκησης ο Κώστας Μπάρδας, τόνισε τα εξής: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί η πορεία είναι καταπληκτική και έπρεπε να βρισκόμαστε εμείς στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.
Δείξαμε σε πολλά παιχνίδια ότι είμαστε οι καλύτεροι και αξίζαμε φυσικά, καλύτερης τύχης.
Τα παιδιά απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και σε πολλά ματς αναγνώρισαν οι αντίπαλοί μας την ανωτερότητά μας. Κρίμα για τους παίκτες, τον κόσμο και την τεχνική ηγεσία, που κάνουν μια εξαιρετική δουλειά, από την αρχή της σεζόν.
Εμείς θα προσπαθήσουμε με ψηλά το κεφάλι μέχρι το τέλος, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας Γιάννη Πορτέση, που επισήμανε τα εξής: «Με πολύ κόπο, μεγάλη προσπάθεια φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε και στην τελική ευθεία που μπήκε το πρωτάθλημα, εκείνο που μας μένει είναι να διεκδικήσουμε εντός αγωνιστικών χώρων, ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Δεν θέλω να κρίνω εγώ για τους βαθμούς που συγκεντρώσαμε και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία που είχαμε.
«Εχθρός» του καλού είναι πάντα το καλύτερο και αυτό θέλαμε κι εμείς να κάνουμε.
Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τα παιδιά και την τεχνική ηγεσία, γιατί κατέβαλαν μια μεγάλη υπερπροσπάθεια και οι φίλαθλοι το εκτιμάνε αυτό ιδιαίτερα.
Δεν επιθυμώ να πω περισσότερα, γιατί τα πολλά λόγια κουράζουν, γενικώς.
Εμείς ως διοίκηση προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πιστεύω ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα.
Θα μπορούσαμε σίγουρα να πετύχουμε και περισσότερα, όμως δεν χρειάζεται να λέμε το τι θα θέλαμε να είχαμε, καθώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, να περάσει ευχάριστα τις γιορτινές αυτές ημέρες».
* Επόμενος αντίπαλος για τον Τύρναβο 2005 είναι το Καστράκι, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου, στην Καλαμπάκα.
Σε αυτό το ματς ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας και ο συνεργάτης του Βασίλης Νάρης, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Βασίλη Σκούπρα που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Γάννης Κόκκινος, που εξέτισε την ποινή του.
* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα Τυρνάβου-Αστέρα Καρδίτσας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass