Η ΑΕΛ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Πανέτοιμη για τον... τελικό

*ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΑΣΑ ΙΛΙΤΣ. ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΓΚΟΥΕΛΑ *Ο ΣΙΜΙΤΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ... ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2009 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:49
 Αύριο είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκα και για την ΑΕΛ είναι ο τελικός καθώς στη Λιβαδειά χρειάζεται μόνο νίκη επί του Λεβαδειακού για να μπορέσει να παίξει στα πλέι οφ και στην Ευρώπη ενώ θα είναι αδιάφορο τι θα κάνει ο Άρης, που απέχει δύο βαθμούς, με αντίπαλο τον Πανθρακικό.Η λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε ουσιαστικά χθες την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι (7 μ.μ.) με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη να μην μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βέμπερ, Νταμπίζα, Ιγγλέσιας, Πάρα και τον τραυματία Ίλιτς που έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκουέλα που υποφέρει από τενοντίτιδα ενώ ο Κατσιαρός έχει προσβληθεί από ίωση που μάλλον δεν είναι σοβαρή.Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αναμένονται εκπλήξεις καθώς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Κοτσόλης, στην άμυνα θα παίξουν οι: Μπουκουβάλας, Κώτσιος, Αράμπ, Βενετίδης, αμυντικά χαφ θα είναι ο Κυριακίδης με τον Σαρμιέντο και λίγο πιο μπροστά θα είναι οι Μετίν, Φωτάκης και Γιαννακόπουλος και στην επίθεση ο Ζουράφσκι.
Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία με προπόνηση στις 12 το μεσημέρι ενώ ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Καμένα Βούρλα (εκεί θα καταλύσει η αποστολή).
ΠΕΡΙ ΣΙΜΙΤΣ
Γέλια προκαλούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύματα που θέλουν τον Σίμιτς να συζητάει και με άλλες ομάδες . Ο Αλεξάντερ Σίμιτς όπως έχουμε γράψει εδώ και ένα περίπου μήνα αποτελεί παίκτη της ΑΕΛ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί».
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
Την προσεχή Τρίτη, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής η κλήρωση για το πρόγραμμα των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Σε περίπτωση που τελικά απαιτηθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ Λάρισας και Άρη για την πέμπτη θέση (ο οποίος έχει ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθεί την Τετάρτη), τότε η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη την ίδια ώρα.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Ο σύνδεσμος φιλάθλων «MONSTERS» διοργανώνει εκδρομή για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό. Δηλώσεις συμμετοχής και λεπτομέρειες καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου (Περραιβού 8), τηλ 2410 - 537.117, 7-10 μ.μ. καθημερινά).
Επίσης διατείθονται από τα γραφεία προϊόντα του συνδέσμου (μπλούζες, κούπες, αναπτήρες και dvd της ΑΕΛ).
*Εκδρομή στη Λιβαδειά διοργανώνει και ο σύνδεσμος φιλάθλων Αλκαζάρ. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου (Πραξαγόρα 2) και ώρες 19.30 έως 22.00, τηλ. 2410 - 257.910.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει μεθαύριο Δευτέρα στις 13:00 ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Κώστας Πηλαδάκης, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 2009-2012. Στη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν το «παρών» και οι Παντελής Τζωρτζάκης (διευθύνων σύμβουλος της Forthnet/Nova), Γιάννης Αλαφούζος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Η κατάκτηση της πέμπτης θέσης που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι οφ για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», είναι η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον υποβιβασμένο Θρασύβουλο, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διεκδικούν τη δεύτερη θέση. Ο «δικέφαλος» θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β` εθνικής και είναι το φαβορί, ενώ οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΟΦΗ, που μετά από 33 χρόνια αποχαιρέτησε τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ακόμη, σε αναμετρήσεις με μοναδικό κίνητρο το γόητρο της νίκης, η ΑΕΚ θα παίξει στο «Παγκρήτιο» με τον Εργοτέλη, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, και ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από την Ξάνθη.
Το αυριανό πρόγραμμα (ώρα έναρξης των αγώνων 7 μ.μ.) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Θρασύβουλος-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός
Εργοτέλης-ΑΕΚ
Λεβαδειακός-Λάρισα
Αρης-Πανθρακικός
Ξάνθη-Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           48-14 68 --ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------
 2. ΠΑΟΚ        35-15 60 --Πλέι οφ
 3. Παναθηναϊκός       48-17 58 --Πλέι οφ
 4. ΑΕΚ           39-23 54 --Πλέι οφ
 5. Λάρισα      35-26 46
-----------------------------------------------------------------------
 6. Άρης          27-29 44
 7. Εργοτέλης 30-38 35
 8 Ξάνθη         21-20 35
 9. Πανιώνιος             36-37 34
10. Ηρακλής 21-34 33
11 Πανθρακικός        21-34 33
12 Αστέρας Τρ.         30-27 33
13. Λεβαδειακός       28-35 32
-----------------------------------------------------------------------
14. ΟΦΗ         29-47 24 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
15 Πανσερραϊκός      18-41 24 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
16. Θρασύβουλος     22-51 14 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass