ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ Ε.Α.Λ.

Δύναμή της, τα... κορίτσια της

* ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2009 3:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:55
Με μεγαλειώδη τρόπο έκανε επίδειξη... δύναμης το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ε.Α.Λ. Στο γήπεδο της Νεάπολης συγκεντρώθηκαν δεκάδες κορίτσια του λαρισινού συλλόγου και πήραν μέρος στη καθιερωμένη γιορτή.
Τα κορίτσια των ακαδημιών χωρίστηκαν σε ομάδες κατά ηλικία - επίπεδο αγωνίστηκαν συνεχώς (4x4), κάτω από τις οδηγίες όλων των προπονητών του τμήματος.
Στη γιορτή, οι αθλήτριες όλων των αγωνιστικών τμημάτων (Γυναίκες, Νεανίδες, Κορασίδες, Παγκορασίδες ) είχαν και ρόλο διαιτητή, εισήγαγαν στη φιλοσοφία του αγωνιστικού βόλεϊ τα μικρότερα κορίτσια της υποδομής.
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ: «23 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ»
Στο λόγο του προς όλα τα κορίτσια, ο πρόεδρος της Ε.Α.Λ., Σπύρος Μπαρμπούτης, ανέφερε τα παρακάτω:
«Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Α.Λ., θέλω να σας καλωσορίσω, εσάς τις αθλήτριες και τους γονείς σας, στη σημερινή συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας.
Σε όλες τις μαθήτριες εύχομαι καλή πρόοδο στα μαθήματά σας. Μέσα από τις σπουδές σας και τον αθλητισμό να γίνεστε καθημερινά καλύτερες στο χαρακτήρα, τη γνώση και το σώμα. Πάντοτε οι αθλήτριες της Ε.Α.Λ., εκτός από τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, διακρίνονται και για τις επιτυχίες στις σπουδές τους.
Έτσι, όλοι εμείς στην Ε.Α.Λ. είμαστε περήφανοι για τις μαθήτριες, τις φοιτήτριες και για τις επιστήμονες που προέρχονται από τις τάξεις της και δίνουν ζωντανά παραδείγματα στη νεολαία της πόλης μας.
Εύχομαι και πιστεύω ότι και στο μέλλον εσείς θα αυξήσετε τον αριθμό των 10 χρυσών, 7 αργυρών και 6 χάλκινων μεταλλίων που κατέκτησαν τα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Λ. τα προηγούμενα χρόνια, επιτυχίες που κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει να επιδείξει.
Αυτές οι επιτυχίες μόνο τυχαίες δεν είναι, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρών προσπαθειών αθλητριών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους προπονητές μας για τη δουλειά τους.
Ευχαριστώ θερμά τους Απόστολο Οικονόμου, Σωκρ. Παπαστεργίου, Νίκο Οικονόμου, Δημήτρη Μπατζομήτρο, Χρ. Μάτσια, Ειρ. Λιανού, Εύη Λίτσιου και Ειρ. Παπαϊωάννου για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν για τη σωστή και πάντοτε πετυχημένη παρουσία της Ε.Α.Λ. στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Εμείς στην Ε.Α.Λ. και στο μέλλον θα συνεχίσουμε την παράδοση και φιλοσοφία που έχει ο σύλλογος, να δίνουμε μεγάλη προσοχή και σημασία στην υποδομή, ώστε αθλήτριες να προέρχονται από την υποδομή της και να στελεχώνουν τη γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Είναι πράγματι η υποδομή ο «αιμοδότης» της γυναικείας ομάδας.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στη μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια των χορηγών των τμημάτων υποδομής της Ε.Α.Λ.: Της «Χαλβαδοποιίας Όλυμπος» και ιδιαίτερα του αντιπροέδρου τής Ε.Α.Λ., κ. Κώστα Παπαγιάννη, για την πολυετή προσφορά του, τόσο ηθικά, οικονομικά, όσο και διοικητικά. Χωρίς τη συμβολή του θα ήταν αδύνατη η ανοδική πορεία του τμήματος. Το «Νερό Σαμαρίνα» και τα καλλυντικά «SOULA».
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Α.Λ., θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πάντοτε θα είμαστε κοντά σας και θα προσπαθούμε να πραγματοποιούνται οι στόχοι, που μαζί με τις δικές σας προσπάθειες, όπως και των προπονητών σας, που κάθε φορά θα βάζουμε.
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη το «πιστεύω» μας, ότι ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο τρόπο διαπαιδαγώγησης της νεολαίας μας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass