ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ (20-1)

Αυτός ο Ν.Ο.Λ. ήταν... θωρηκτό

* ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΣΙΟ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2009 3:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:55
Σκέτο... θωρηκτό (τύφλα να ’χει το Ποτέμκιν) ήταν ο χθεσινός Ν.Ο.Λ. - Μύλοι Καπλανίδη. Η λαρισινή ομάδα παίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα (σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του ο προπονητής Νίκος Βλαζάκης) δεν άφησε το Νηρέα Χαλανδρίου να πάρει... ανάσα και νίκησε με σκορ 20-1. Το καλό όμως της χθεσινής 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α2 δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν και το γεγονός πως ο Ν.Ο.Λ. απέκτησε κι άλλες ελπίδες ανόδου μετά τη νίκη του Ποσειδώνα Ιλισίων επί του Περιστερίου. Τώρα ακόμα και να ισοβαθμίσει με το Περιστέρι στη δεύτερη θέση έχει το πλεονέκτημα αφού νίκησε με ένα γκολ παραπάνω στα μεταξύ τους παιχνίδια. Βέβαια μετά τη λήξη του αγώνα με το Χαλάνδρι όλοι περίμεναν τα νέα από το ματς στα Ιλίσια και έμαθαν πως είχε ένα συγκλονιστικό φινάλε αφού το ΚΟΠΙ νίκησε με ένα γκολ από το κέντρο στα τελευταία δευτερόλεπτα (μια ισοπαλία θα άφηνε το Ν.Ο.Λ. μόνο πρώτο).
Οι παίκτες του Χανιώτη Βλαζάκη από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό έπαιξαν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με συγκέντρωση και ρυθμό αφού μπορεί η νίκη να ήταν σίγουρη όμως τα περισσότερα γκολ τους δίνουν πιθανό νέο αβαντάζ σε περίπτωση τελικής τριπλής ισοβαθμίας. Πλέον όλοι ζουν και αναπνέουν για το επόμενο παιχνίδι στα Ιλίσια που πρέπει να κατακτηθεί οπωσδήποτε η νίκη.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
6-0, 6-0, 5-0, 3-1
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΣΚΟΡΕΡ
Ν.Ο.Λ.: Νούσιος, Κουρουπάκης 6, Μερκουριάδης Π. 1, Ντόσας 5, Παύλου 1, Λάππας, Κανδιόγλου 1, Μάγνης 3, Λύκαρης, Μερκουριάδης Α. 2, Κουλουκτσης 1, Μπεζιλιώτης, Σοφός, Δανιήλ, Κωνσταντινίδης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αγώνες για τη 17η ημέρα της Α2 υδατοσφαίρισης ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Καλαμάκι-Ιωνικός Νικ.          24-8
Ν.Ο. Σύρου-Ηλυσιακός         13-10
ΟΥΚ Βόλου-Ο.Φ.Η.   10-7
Κέρκυρα-Γλυφάδα    4-6
Λάρισα-Νηρέας Χαλ.            20-1
Ποσειδών Ιλ.-Περιστέρι         10-9
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)
1. Ποσειδών Ιλ.          26
2. Λάρισα       26
3. Περιστέρι    24
4. Καλαμάκι   24
5. Γλυφάδα    23
6. ΟΥΚ Βόλου            19
7. Ν.Ο. Σύρου            18
8. ΟΦΗ           18
9. Ηλυσιακός 11
10. Κέρκυρα 11
11. Ιωνικός     3
12. Νηρέας Χαλ.         0
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/5)
Σύρος - Ο.Φ.Η.
Ηλυσιακός - Ν.Ο.Λ.
Νηρέας - Καλαμάκι
Ιωνικός - ΚΟΠΙ
Περιστέρι - Κέρκυρα
Γλυφάδα - ΟΥΚ Βόλου
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΖΑΚΗ
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός του Ν.Ο.Λ., Νίκος Βλαζάκης είπε στην «Ε.τ.Δ.» τα παρακάτω: «Το σημερινό ματς όπως είδατε ήταν αδιάφορο. Δυστυχώς επειδή είμαστε πολλές ομάδες στην κορυφή θα παίξουν ρόλο τα γκολ. Αν στον αγώνα με το Περιστέρι είχαμε βάλει ακόμα ένα τέρμα (σ.σ. έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στην προηγούμενη αγωνιστική) τότε θα είχα και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω πολύ περισσότερο τα νεαρά παιδιά. Όμως θέλαμε τη μεγάλη διαφορά και τελικά την πήραμε. Τώρα πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το επόμενο εικοσαήμερο γιατί τα πάντα θα κριθούν σε αυτό το διάστημα. Αν δεν είμαστε προσεκτικοί ή σοβαροί τότε θα την πατήσουμε.
Νομίζω πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ηλυσιακό. Είναι δύσκολο το παιχνίδι όμως καθώς παίζουμε στην έδρα τους. Εμείς θα φύγουμε γι αυτό από την Πέμπτη να δώσουμε μια σειρά φιλικών αγώνων που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση. Πρέπει να αποφύγουμε τις ζημιές».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΥΚΑ ΛΥΚΑΡΗ
Στην «Ε.τ.Δ.» μίλησε και ο αθλητής της λαρισινής ομάδας, Λουκάς Λύκαρης.
* Λουκά, ακόμα ένα βήμα για την άνοδο. Πόσο εφικτός είναι πλέον ο στόχος για το Ν.Ο.Λ.;
- Η προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε πως είναι ομαδική. Όσον αφορά στο στόχο πιστεύω πως είναι εφικτός καθώς έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα από τις άλλες ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας. Επίσης έχουμε το αβαντάζ να εξαρτάται πρώτα από εμάς γιατί αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια τότε ανεβαίνουμε.
* Πού θα κριθεί η μάχη της ανόδου;
- Κρίνεται αρχικά από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι ανάμεσα στο ΚΟΠΙ και το Περιστέρι. Έπειτα θα κριθεί από το πώς θα συμπεριφερθούμε εμείς στα επόμενα ματς.
Τέλος για το επόμενο ματς τόνισε: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι εκτός έδρας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πιστεύω όμως πως θα πάρουμε τη νίκη».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass