ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κάτι ετοιμάζει η ΑΕΛ Γ.Σ...

* ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2008 3:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
 «Έντεκα παίκτες έχει αυτή τη στιγμή στη σύνθεσή της η ΑΕΛ Γ.Σ. (Αποστολίδη, Ματαλόν, Παπανικολάου, Πράις, Ζάρα, Λάππα, Μανωλόπουλο, Καραδολάμη, Τσαϊρέλη, Καραβανά, Φράνσις), αλλά οι μεταγραφικές κινήσεις τής λαρισινής ομάδας δεν σταματούν εδώ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ Γ.Σ. ετοιμάζει μέχρι τέλος Αυγούστου ένα μεταγραφικό χτύπημα, που όχι απλά θα προκαλέσει αίσθηση, αλλά θα αλλάξει υπέρ της τις ισορροπίες. Η συγκεκριμένη μεταγραφή θα είναι ιδιαίτερα δυνατή και θα είναι σαν να παίζει στο νέο πρωτάθλημα με τρεις... Αμερικανούς.
Την κίνηση αυτή καλύπτει πέπλο μυστικότητας από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, λέγοντας ότι οι μεταγραφές τελειώνουν τέλος Σεπτεμβρίου και όχι τώρα, ενώ εκφράζουν την ικανοποίησή τους που έκαναν σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ομάδα με αρκετούς παίκτες, που όλοι διακρίνονται για τη φιλοδοξία τους, αλλά και το πάθος να παίξουν μπάσκετ.
Στο μεταξύ... τελεία μπήκε στα θέματα των μεταγραφών του Γκαγκαλούδη και του Σλούκα, μια και οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη στην πρώτη περίπτωση και της ομάδας (Μαντουλίδη) στη δεύτερη περίπτωση κάνουν απαγορευτικές τις συγκεκριμένες μεταγραφές.
Έτσι λοιπόν, η μόνη μεταγραφική συζήτηση που γίνεται είναι αυτή με τον Άρη για την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη, αλλά οι Θεσσαλονικείς αν δεν πάρουν άλλο ψηλό, δύσκολα θα προχωρήσουν στην παραχώρησή του.
Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ Γ.Σ. αυτή τη στιγμή ψάχνει έναν παίκτη που να μπορεί να παίζει στις θέσεις «4» και «5» και ένα γκαρντ, αφού υπάρχει δικαστική διαμάχη με το ICBS για τον Ζάρρα και κανένας δεν γνωρίζει πότε θα τελεσιδικήσει, αν και όλοι στην ΑΕΛ, με δεδικασμένο την υπόθεση Βασιλόπουλου, θεωρούν βέβαιη τη... νομική λύση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass