ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΓΑΪΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

Λίγες πιθανότητες για ΑΕΛ Γ.Σ…

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2008 21:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ Γ.Σ. αυτή την περίοδο είναι ο 21χρονος (γεννήθηκε 6 Δεκεμβρίου 1987) Γάιος Σκορδίλης που ανήκει στον Αρη και παίζει στις θέσεις «4» και «5».
Η διοίκηση της ΑΕΛ Γ.Σ. έκανε πρόταση στον Αρη για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της και ο παίκτης σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του δηλώνει: «Δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην ΑΕΛ Γ.Σ. αλλά από τον Αρη είπαν ότι δεν με αφήνουν. Υπάρχει μία μικρή περίπτωση».
Ο Αρης αυτή τη στιγμή είναι βέβαιο ότι αν δεν αποκτήσει άλλο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση δεν πρόκειται να δώσει τον Σκορδίλη αν και οι σχέσεις των δύο ομάδων όπως έδειξαν οι παραχωρήσεις με δανεισμό των Ματαλόν, Τσαϊρέλη, Καραδολάμη είναι πολύ καλές.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γ.Σ. Βαγγέλης Αλεξανδρής, περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Σκορδίλη και μετά να κοιτάξει άλλη περίπτωση παίκτη.
Επίσης ο Αλεξανδρής από τέλη Αυγούστου και μετά είναι δεδομένο ότι θα αρχίσει να ψάχνει ακόμη ένα παίκτη σημαντικής αξίας αλλά ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να δει πρώτα απ΄ όλα πώς «δένει» το έμψυχο δυναμικό των έντεκα μέχρι τώρα παικτών που έχει στη διάθεσή του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass