ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η Α.Ε.Λ.

Μαντινάδα νίκης

* ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 16.45 (ALPHA) ΤΟΝ «ΛΑΒΩΜΕΝΟ» ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2008 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
 Στο ποδόσφαιρο συνήθως λένε ότι για να πιάσει ...τόπο μία εκτός έδρας νίκη πρέπει ν’ ακολουθήσει ανάλογο εντός έδρας αποτέλεσμα. Και επειδή ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η παρέα του γνωρίζουν πολύ καλά τη γλώσσα του ποδοσφαίρου δηλώνουν αποφασισμένοι να επαναλάβουν σήμερα ό,τι ακριβώς έπραξαν την περασμένη εβδομάδα στις Σέρρες.Στο πλαίσιο λοιπόν της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα η Α.Ε.Λ. θα υποδεχθεί σήμερα (16.45) στο στάδιο Αλκαζάρ τον ΟΦΗ στο σημαντικότερο- σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη -παιχνίδι του πρώτου γύρου τής φετινής διοργάνωσης και αν μη τι άλλο οι «βυσσινί» θέλουν να τραγουδήσουν μαντινάδα νίκης.Με νίκη, λοιπόν, η λαρισινή ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί στο γκρουπ των ισχυρών της βαθμολογίας και να αποκτήσει άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Για μία ακόμα φορά ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας θα αποτελέσει τον κρυφό άσο στο μανίκι των «βυσσινί», αφού αναμένεται δυναμική παρουσία στις κερκίδες τού σταδίου Αλκαζάρ όπως άλλωστε επιβάλει η σημασία της σημερινής αναμέτρησης (τα εισιτήρια θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της Α.Ε.Λ. μέχρι και σήμερα στη 1 μ.μ. και ακολούθως από τα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ).
Η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τούς παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:
Κοτσόλη, Κώτσιο, Βενετίδη, Νταμπίζα, Βέμπερ, Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο, Σολάνο, Πάρα, Κυριάκο, Ζουράφσκι (πιθανή 11άδα), Βράνιτς, Φωτάκη, Ρομπέρ, Κυριακίδη, Ααράμπ, Κατσιαρό, Μπουκουβάλα, Βλασόπουλο και Τσίγκα.
ΜΕ ΕΝΤΟΪ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΟΦΗ
Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στη Λάρισα ο ΟΦΗ καθώς από τη χθεσινή τελευταία προπόνηση απουσίασαν οι Μπαρκαουάν, Σφακιανάκης, Πίτσος, Σταυρακάκης και Γκέρμπερ, οι οποίοι και αποκλείστηκαν από την αποστολή της ομάδας. Αντίθετα, στη διάθεση του Τσέχου τεχνικού Φράνκι Στράκα θα βρίσκεται ο Νταμ Εντόι, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά.
Αναλυτικά στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τη Λάρισα συμπεριλήφθηκαν οι Μάλαρζ, Κασμερίδης, Κοστόφσκι, Βενέτης, Πόποβιτς, Ισά, Αρβανίτης, Εντόι, Μονιάκης, Μανούσος, Πλιάγκας, Ρουμπάκης, Ερέρα, Κουνενάκης, Ταραλίδης, Ορος, Δημούτσος και Σίμιτς.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας (ΣΔΠ Μεσσηνίας) θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα της Α.Ε.Λ. με τον ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Δ. Αναστόπουλος (ΣΔΠ Αρκαδίας) και Γ. Ασημακόπουλος (ΣΔΠ Μεσσηνίας).
Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μ. Λαμπρόπουλος (ΣΔΠ Ηλείας) και παρατηρητής ο Δ. Καλύβας (ΣΔΠ Βοιωτίας).
ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΑΕΚ
Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, δεσπόζει από το πρόγραμμα της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου και η μεταξύ τους μονομαχία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα (με εξαίρεση τον τραυματία Στολτίδη στο στρατόπεδο των πρωταθλητών) και θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στην Κύπρο από την Ανόρθωση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολη αποστολή θα έχει από την πλευρά του ο Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θέλει να αποδείξει τη φετινή δυναμική του και μέσα στην έδρα τού Εργοτέλη, ενώ σημαντικό είναι και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του Ηρακλή. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης ημέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
ΣΗΜΕΡΑ
(Αλκαζάρ) Λάρισα - ΟΦΗ 16:45 Alpha
(Βικελίδης) Άρης - Ηρακλής 19:00 ΝΕΤ
(Παγκρήτιο) Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 19:00 Nova
ΑΥΡΙΟ
(Τρίπολη) Αστ. Τρίπολης - Ξάνθη 17:00
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 18:30 ΝΕΤ
(Φυλή) Θρασύβουλος - Πανσερραϊκός 19:00 Nova
(Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός - ΑΕΚ 21:15 ΝΕΤ
(Κομοτηνή) Πανθρακικός - Πανιώνιος 21:15 Nova
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός            8-2       10
 . ΠΑΟΚ          5-1       10
 3. Ξάνθη         3-1       9
 4. ΑΕΚ           6-4       8
 5. Λάρισα       6-2       7
 . Εργοτέλης    6-2       7
 . Λεβαδειακός            3-3       7
 8. Παναθηναϊκός        6-3       6
 9. Πανιώνιος 4-4       5
10. Αστέρας Τρίπολης            3-4       4
11. Άρης          3-6       3
 . Πανσερραϊκός          4-9       3
 . ΟΦΗ 2-4      3
14. Ηρακλής    2-4       2
15. Πανθρακικός         1-6       1
16. Θρασύβουλος       0-7       0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass