ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΕΚ (68-58)

Ακόμα πιο έτοιμη η Ολύμπια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ MULTISPOT

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2008 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:45
Φωτ. Κ. Τσάντζος
Ακόμα πιο θετικά στοιχεία έδειξε χθες η Ολύμπια στο φιλικό παιχνίδι που ουσιαστικά έκλεισε την προετοιμασία της. Οι «πορτοκαλί» παίζοντας καλή άμυνα νίκησαν την ΑΕΚ με σκορ 68-58 και πλέον μπήκαν στην τελική ευθεία για το ματς της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα (που πήραν τους Εϊβερι και Γκάρντνερ). Στο χθεσινό ματς (παρουσία πενήντα φιλάθλων μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Γιώργος Μαλάκος) ο προπονητής της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας δοκίμασε αρκετά σχήματα και είδε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες της (χαρακτηριστικά να σημειώσουμε πως χρησιμοποίησε ακόμη και τον Καραγκιολίδη) κόντρα σε μια ΑΕΚ που ήταν εμφανώς ανέτοιμη.
Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας αν και μπήκαν λίγο πιο νωθροί κατάφεραν μετά το πρώτο δεκάλεπτο να επιβάλουν το ρυθμό τους και με βάση την καλή άμυνα να ελέγχουν και τον αγώνα. Πολύ καλός για μια ακόμη φορά ήταν ο Κολώκας που δείχνει αρκετά ανεβασμένος και φαίνεται πως διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στη βασική πεντάδα.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
14-14, 31-22, 53-41, 68-58.
ΟΛΥΜΠΙΑ: Σούλτζε 9 (1τριπ.), Μπατής 5 (1τριπ.), Καστλ 4 (1τριπ.), Παπαϊωακείμ 6, Κούρτοβιτς 2, Κινγκ 13 (2τριπ.), Σιγγούνας 4, Τόμας 8 (2τριπ.), Κολώκας 11 (1τριπ.), Αριγκμπάμπου 6, Καραγκιολίδης, Σπανός.
ΑΕΚ: Τόμπσον 5 (1τριπ.), Χατζής 14 (2τριπ.), Δορκοφίκης 2, Παπανικολάου 16 (3τριπ.), Μπράιαντ 14 (1τριπ.), Κίκερπιλ 3 (1τριπ.), Κυριακόπουλος 4, Αντερσεν, Βασιλόπουλος, Νέμεθ.
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΕΤΟΙΜΟΙ...»
Δηλώσεις έκαναν λίγο μετά τη λήξη του αγώνα οι τεχνικοί των δύο ομάδων. Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: «Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι και τώρα μένουν οι πέντε προπονήσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως όλες οι ομάδες, ακόμα και εμείς, δεν είναι σε 100% επίπεδο ετοιμότητας, αλλά επειδή έχουμε βήματα βελτίωσης θεωρώ πως θα μπούμε καλά στο πρωτάθλημα. Η Ολύμπια αυτή τη στιγμή έχει ένα ποσοστό 70-80 % ετοιμότητας.
Μιλώντας για τα Τρίκαλα και τα προβλήματά τους σημείωσε πως δεν θεωρεί πιο εύκολο το έργο της λαρισινής ομάδας επειδή είχε αλλαγές ο ΑΣΤ και συμπλήρωσε «θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς πιστεύουμε πως στο γήπεδό μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε».
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Φλεβαράκης ανάφερε: «Εμείς χρειαζόμαστε παιχνίδια και γι΄ αυτό υπάρχει η περίπτωση να παίξουμε ακόμα ένα φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο σημερινό παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οργάνωση με την πίεση της Ολύμπια και την καλή της άμυνα. Γενικά χρειαζόμαστε δουλειά σε αρκετούς τομείς αλλά αν σκεφτεί πως είμαστε σαν σύνολο δύο εβδομάδες τα πρώτα παιχνίδια θα αποτελέσουν και συνέχεια της προετοιμασίας.
Μιλώντας στη συνέχεια για την Ολύμπια και το πρωτάθλημα της Α1 γενικά είπε: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι ερωτηματικά αλλά πιστεύω πως θα γίνει καλύτερο από πέρυσι. Η Ολύμπια έχοντας το βασικό κορμό της σε όλους τους τομείς αποτελεί παράδειγμα για όλες τις ομάδες και τις εύχομαι να πάει πολύ καλά».
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ MULTISPOT
Multi… στόχοι από την Ολύμπια
ΜΑΛΑΚΟΣ: «ΕΞΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»
Πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην αίθουσα τύπου του κλειστού της Νεάπολης η Ολύμπια σε μια ειδική εκδήλωση παρουσίασε τη συνεργασία της με την εταιρία μάρκετιγκ και διαφήμισης «Multispot». Εκεί έγιναν γνωστά στους παρευρεθέντες τα βασικά σημεία του χορηγικού σχεδίου της λαρισινής ομάδας για την ερχόμενη σεζόν από το στέλεχος της εταιρίας, Αλέξανδρο Κατσαμπέκη. Παρών και ο πρόεδρος της Ολύμπια, Γιώργος Μαλάκος που αφού ευχήθηκε να υπάρχει διάρκεια στη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, σημειώνοντας πως είναι η είσοδος στην εξάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ακόμα υπογράμμισε τα σημαντικά προβλήματα με τα οικονομικά των ομάδων μπάσκετ και προέβλεψε πως η συζήτηση που έγινε φέτος στον ΕΣΑΚΕ την τελευταία στιγμή για τα τηλεοπτικά του χρόνου ούτε καν... θα γίνει. Τέλος για την Ολύμπια ανάφερε πως αυτό που θέλει περισσότερο είναι να έχει μια λέξη με... οκτώ γράμματα (όπως είπε χαρακτηριστικά) δηλαδή την διάρκεια σε όλους τους τομείς.
Ο διευθύνων σύμβουλος της multispot, Λάζαρος Αμαραντίδης κάνοντας και αυτός με τη σειρά του κάποιες δηλώσεις τόνισε τη σημασία που έπαιξε στη σύναψη συμφωνίας η οργάνωση και το ήθος της Ολύμπια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass