ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 μ.μ. ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Πρεμιέρα για την Ολύμπια

* ΠΛΗΡΗΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2008 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:46
Πέμπτη συνεχόμενη συμμετοχή τής Ολύμπια φέτος στην Α1 Εθνική κατηγορία και η πρεμιέρα των «πορτοκαλί» για την αγωνιστική περίοδο 2008 - 2009 θα γίνει το Σάββατο, στις 5 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ομάδα των Τρικάλων 2000, που έχει αρκετούς γνώριμους στο λαρισινό κοινό παίκτες (Χαρισμίδη, Μπόγδανο, Κακλαμάνο, Λεπενιώτη).
Η λαρισινή ομάδα ξεκινά φέτος το πρωτάθλημα με υψηλούς στόχους (έχει την ακριβότερη ομάδα της ιστορίας της), καθώς διά στόματος του προέδρου, Γιώργου Μαλάκου, ανακοινώθηκε ότι φέτος οι βλέψεις τής λαρισινής ομάδας φθάνουν μέχρι την πρώτη... εξάδα, σε συνδυασμό με μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Για το παιχνίδι τού Σαββάτου, η Ολύμπια δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού, Γιώργου Μπαρτζώκα.
Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας έδειξαν στα τελευταία φιλικά παιχνίδια, με Πανιώνιο, Κολοσσό Ρόδου, Α.Ε.Κ., ότι βρίσκουν ένα καλό «δέσιμο» και είναι ικανοί να έχουν μια πετυχημένη πορεία.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σήμερα την Ολύμπια, στην επίσημη παρουσίαση προπονητών και αρχηγών τής Α1, που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ, θα εκπροσωπήσουν ο τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, κ. Αλ. Μεταφτσής, και ο μάνατζερ της ομάδας, Μιχ. Μπότσιος.
ΜΕ ΕΪΒΕΡΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Με νέο πρόσωπο τον Ουίλιαμ Έιβερι υλοποιήθηκε το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης των Τρικάλων. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ αφίχθη ορεξάτος στη βάση των «νεοφώτιστων» φέτος στην Α1 για να βοηθήσει, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία.
Ζήτημα για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι να ενσωματωθεί το ταχύτερο δυνατό στο πνεύμα του συνόλου του ο Έιβερι, η σκέψη του για τον οποίο είναι απόλυτα σαφής. «Θα μας βοηθήσει πολύ, δίνοντας πιο καθαρό μυαλό στην περιφέρεια», επαναλαμβάνει ο Έλληνας τεχνικός.
Με την απόκτηση του Έιβερι, αλλά και του Τζελάνι Γκάρντνερ, που περιμένουν να υποδεχτούν οι Τρικαλινοί, δεν κλείνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Στις προθέσεις των ιθυνόντων είναι να ενισχυθεί το ρόστερ με έναν ακόμη ψηλό.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές (σε παρένθεση οι κομισάριοι) της 1ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2008-09 έχουν ως εξής:
* Σάββατο 11 Οκτωβρίου
17:00 Kαβάλα - ΑΕΛ: Γκόντας - Παπαπέτρου - Μπήτης (Μπακάλης)
17:00 Ολύμπια Λάρισας - Τρίκαλα: Σχινάς - Πηλοϊδης - Γκούμας (Μηναρετζόπουλος)
17:00 Αιγάλεω - Ολυμπιακός: Βορεάδης - Σπυρίδωνος - Ταβουλαρέας (Μάνος)
17:00 Άρης - Πανελλήνιος: Μουζάκης - Φούφης - Μάνος (Αρβανιτίδης)
* Κυριακή, 12 Οκτωβρίου
17:00 ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου (κθ): Παπαδημητρίου - Χριστοδούλου - Μαχαιριανάκης (Τασούλας - Ντίνος)
18:00 ΠΑΟ - Μαρούσι (κθ): Πιτσίλκας - Αναστόπουλος - Σταματόπουλος (Ακάσογλου - Ορφανός)
* Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου
18:30 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Ζαβλανός - Καρακατσούνης - Μητσόπουλος (Σιμητόπουλος)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass