ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (17.00)

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η Ολύμπια

* ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΑΣ...»

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2008 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:46
Μια και... σήμερα για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και τα πράγματα δείχνουν να είναι ιδανικά για την Ολύμπια. Οι «πορτοκαλί» που αντιμετωπίζουν αύριο τους νεοφώτιστους Τρικαλινούς στο κλειστό της Νεάπολης δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και ο προπονητής μέχρι στιγμής υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Τα μηνύματα εξάλλου που πήρε από αυτούς στα τελευταία φιλικά παιχνίδια ήταν θετικά. Χθες εξάλλου πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου όλων των προπονητών και ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του είπε: «Στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε επτά νέα πρόσωπα στη φιλοσοφία μας, αγωνιστική και μη. Παράλληλα θέλουμε να βρούμε την ισορροπία μας ανάμεσα στον ανταγωνισμό του σκληρού ελληνικού πρωταθλήματος και στη χαρά και τη δημιουργικότητα του παιχνιδιού. Αν τα καταφέρουμε θα είναι επιτυχία». Εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Ως αρχή θέλω να είμαστε το ίδιο αξιόπιστοι στην άμυνα όπως και την περσινή σεζόν, να είμαστε πολύ σκληροί και στη συνέχεια να αφομοιώσουν οι παίκτες μου ειδικά οι νέοι την επιθετική μας φιλοσοφία. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αν δεν είσαι σκληρή ομάδα δεν μπορείς να προχωρήσεις».
Αναφερόμενος στο μπάτζετ σημείωσε: «Φέτος κάναμε αύξηση του μπάτζετ. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας ο Γιώργος και ο Αποστόλης Μαλάκος με πίεζαν να αυξήσουμε κι άλλο το μπάτζετ. Βέβαια, είναι μια χρονιά, όπου πολλές ομάδες έχουν αυξήσει το μπάτζετ και ο δικός μας προϋπολογισμός διαφέρει πολύ από εκείνον που έχουν ομάδες που ανταγωνιζόμαστε». Τέλος σαν παίκτη κλειδί είπε πως είναι ο Μπατής ενώ σαν ποσοστό ετοιμότητας είπε πως είναι το 70% έως τώρα.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από την Ολύμπια ανακοινώθηκε πως οι τιμές εισιτηρίων που θα ισχύσουν κατά τη φετινή περίοδο είναι:
10 ευρώ για τους άνδρες (άνω των 18 ετών).
5 ευρώ για τις γυναίκες, τους φοιτητές και τους πολύτεκνους.
Οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές με την επίδειξη της ταυτότητας τους.
Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν. Η είσοδός τους θα γίνεται με την επίδειξη της μαθητικής τους ταυτότητας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεάπολης.
Η είσοδος των κατόχων διαρκείας και των προσκλήσεων θα γίνεται από την δεξιά είσοδο της κεντρικής πύλης του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Η είσοδος των τακτικών εισιτηρίων θα γίνεται από την αριστερή είσοδο της κεντρικής πύλης του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας και δεν το έχουν παραλάβει αλλά και για όσους θα ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας ή τακτικά, τα γραφεία της ΚΑΕ (Πάροδος Ηλιοδώρου 10 - Τρίγωνη Πλατεία), θα είναι ανοικτά και αύριο από τις 10.00 έως και τις 13.00.
ΜΕ... ΧΡΩΜΑ
Η Ολύμπια εν τω μεταξύ σύναψε μια νέα συμφωνία και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σε κάθε αγώνα κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος της ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis για τη νέα χρονιά και η πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το Chroma, επίσημος προμηθευτής της ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis, θα μοιράσει από μία αφίσα με το πρόγραμμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα στους πρώτους 300 που θα έρθουν στο γήπεδο στον αγώνα του Σαββάτου (11/10, 17:00) με τον ΑΣ Τρίκαλα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass