ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

Στο Βέλγιο ο Μπο Μπένζα

* ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΕΛΑ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2008 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Μέχρι χθες όλοι πίστευαν ότι ο Βέλγος Μπο Μπένζα θα ήταν το νέο πρόσωπο στην αποστολή που θα ανακοίνωνε ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης για το παιχνίδι των «βυσσινί» στις 19 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Α.Ε.Κ., αλλά τελικά διαψεύστηκαν καθώς ο Βέλγος επιθετικός αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση τη στιγμή που πήγε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και κρίθηκε σκόπιμο, μετά από κοινή απόφαση του τεχνικού επιτελείου και του ιατρικού τιμ της ομάδας να μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να εξεταστεί από χειρουργό ειδικευμένο σε τέτοιου είδους παθήσεις.
Ο Μπένζα αποκτήθηκε στα τέλη Ιουνίου από την Α.Ε.Λ. και ακόμα δεν έχει καταφέρει να φορέσει τη βυσσινί φανέλα σε επίσημη αναμέτρηση, κάτι που ασφαλώς προβληματίζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Βέβαια, επιθετικές λύσεις υπάρχουν με την παρουσία του Ζουράφσκι, του Τσίγκα, τον «οίστρο» του Φακούντο Πάρα, αλλά και την πρόσφατη απόκτηση του Γκουέλα που όμως και με αυτόν υπάρχει πρόβλημα με την άφιξή του καθώς ένα πρόβλημα στην πρεσβεία της χώρας του στο Βελιγράδι καθυστερεί τον ερχομό του και μάλλον θα βρίσκεται στη Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα.
ΧΙΛΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Με χίλιους οπαδούς της θα αγωνισθεί η Α.Ε.Λ. στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. καθώς οι ιθύνοντες της λαρισινής ομάδας εξασφάλισαν ισάριθμο αριθμό εισιτηρίων από τους γηπεδούχους με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Τα εισιτήρια είναι για τη θύρα 20 του Ο.Α.Κ.Α. στην τιμή των 20 ευρώ και η διάθεση θα γίνει με τη γνωστή διαδικασία, πρώτα στους συνδέσμους και ακολούθως για όλους τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας.
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ SITE
Μετά από τρία και πλέον χρόνια λειτουργίας της με την υπάρχουσα μορφή ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 άλλαξε και απέκτησε νέα μορφή.
Για την αλλαγή αυτή από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ήταν οι πρώτες εβδομάδες μετά από την επάνοδο της «Βασίλισσας» στη μεγάλη κατηγορία όταν βγήκε για πρώτη φορά στον «αέρα» η επίσημη ιστοσελίδα της Α.Ε.Λ. για να καλύψει τις ανάγκες μιας ομάδας που επέστρεφε οριστικά στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι σήμερα η Α.Ε.Λ. έκανε τεράστια βήματα προόδου ανεβαίνοντας στο βάθρο της Κυπελλούχου Ελλάδος και επεκτείνοντας τη δυναμική της σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω της συμμετοχής της στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Η διαρκής αυτή εξέλιξη της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα μας υπέδειξε και την ανάγκη αναβάθμισης της επίσημης ιστοσελίδας μας, που αποτελεί τον αμεσότερο δίαυλο επικοινωνίας της Α.Ε.Λ. με τον κόσμο της. Aπό σήμερα, στην ίδια γνωστή διεύθυνση το επίσημο site της Α.Ε.Λ. θα συνεχίσει να είναι κοντά σας ανανεωμένο, με διαφορετική, πιο ελκυστική εμφάνιση, καλύτερη ταχύτητα πρόσβασης, μεγαλύτερη χρηστικότητα, ευκολότερη πλοήγηση, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και την υπογραφή της ITBOX, επιφυλάσσοντας για το άμεσο μέλλον ακόμη πιο εξελιγμένες υπηρεσίες και περισσότερες παροχές προς τους επισκέπτες-φίλους της ομάδας μας».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass