ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Πρεμιέρα για την Ολύμπια

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2008 3:39 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Πρεμιέρα σήμερα τις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης για την Ολύμπια, όπου θα αντιμετωπίσει τη «νεοφώτιστη» ομάδα των Τρικάλων 2000, σε ένα παιχνίδι όπου η λαρισινή ομάδα θέλει τη νίκη για να αρχίσει να υλοποιεί τις υψηλές της φιλοδοξίες, που έχει τη φετινή σεζόν μια και ο προϋπολογισμός δείχνει... εξάδα (αν και ποτέ βαθμολογική θέση δεν παίρνεται με προϋπολογισμό).
Το ευχάριστο είναι ότι οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τής Ολύμπια αρχίζουν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα, που αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Καστλ, Κιγκ, Τόμας, Σούλτζε και Παπαϊωακείμ.
Και για το πώς αντιμετωπίζουν οι «πορτοκαλί» την πρεμιέρα είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του αρχηγού Στέφαν Αριγμπάμπου: «Όπως κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα είναι νεοφώτιστη ομάδα αλλά έχει ενισχυθεί σημαντικά. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε καλό δρόμο και εκτιμώ ότι αν παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».
Πριν τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον αντίπαλό τους, ώστε να έχουν μια εικόνα για τις δυνατότητές του.
ΑΡΧΗ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
Μάλιστα έμμεσα η Ολύμπια υπόσχεται υλοποίηση των φιλοδοξιών της αν κρίνουμε από τη χθεσινή ανακοίνωση:
«Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της αθλητικής περιόδου 2008-09, η ΚΑΕ Ολύμπια εύχεται σε όλους τους συντελεστές του, τον ΕΣΑΚΕ, τις διοικήσεις των ομάδων, καλαθοσφαιριστές, προπονητές, μέλη των τεχνικών τιμ, διαιτητές, κριτές, τους εργαζόμενους στα κλειστά γυμναστήρια, τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους, καλή αθλητική χρονιά, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, με γεμάτα γήπεδα.
Ελπίζουμε να απολαύσουμε ένα όμορφο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς ακρότητες και με τη συμβολή όλων μας, να καταστήσουμε το πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.
Στην κατεύθυνση αυτή, η Ολύμπια, θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της, όπως κάνει χρόνια τώρα, από την καθιέρωση της στο ελληνικό μπάσκετ, θα συνεχίσει να επιδιώκει το καλύτερο προς όφελος του αθλήματος της ίδιας της ομάδας μας και των φιλάθλων της πόλης μας.
Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε κοντά μας όλους όσοι έχουν τους ίδιους στόχους με μας, δηλαδή την πλειοψηφία των αγνών φίλων τού αθλητισμού. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αυξάνουμε την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα μας και να καθιερωνόμαστε όλο και περισσότερο στη συνείδηση των φίλων τού μπάσκετ στη χώρα μας, ως η ομάδα πρότυπο, μέσα και έξω από τα γήπεδα».
ΔΙΑΦΟΡΑ
* Σε μια προσπάθεια να έχει περισσότερο κόσμο στο πλευρό της η Ολύμπια, δύο παίκτες της ο Σβεν Σούλτζε και ο Μάριος Μπατής επισκέφθηκαν το 5ο Γυμνάσιο και Λύκειο Λάρισας και διένειμαν εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τον ΑΣ Τρίκαλα στους νεαρούς φίλους του μπάσκετ.
* Στο πλαίσιο των προνομίων προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, δύο τυχεροί κάτοχοι θα παρακολουθήσουν το σημερινό αγώνα από τις διακεκριμένες θέσεις δίπλα στο παρκέ.
* Τη φανέλα της νέας περιόδου 2008-09 θα παρουσιάσει ΚΑΕ Ολύμπια τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 20.30 στο κατάστημα INTERSPORT (Παναγούλη 19, Λάρισα). Το INTERSPORT, επίσημο κατάστημα προνομίων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, θα προσφέρει από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα, 5 εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν και 10 λαβαράκια της Ολύμπια Athienitis.
ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000
 Δύσκολη πρεμιέρα με αγώνα στο κλειστό της Νεάπολης επεφύλασσε η κλήρωση του πρωταθλήματος για τα Τρίκαλα, νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο τεχνικός των Τρικάλων, και πρώην της ΑΕΛ ΓΣ Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας: «Σίγουρα δεν έχουμε το βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ολύμπια, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί καμία δικαιολογία. Είμαι ικανοποιημένος από το βαθμό συγκέντρωσης των παικτών μου στις τελευταίες προπονήσεις αλλά και από το γεγονός ότι Εϊβερι και Γκάρντερ, παρότι προέρχονται από ένα υπερατλαντικό ταξίδι, έχουν προσαρμοστεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Χρειάζεται υπομονή ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης της Ολύμπια, Νίκος Κακλαμάνος, δήλωσε: «Το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην παλιά μου ομάδα σίγουρα μου δημιουργεί κάποια διαφορετικά συναισθήματα σε σχέση με το αν παίζαμε με μία άλλη ομάδα. Είμαι όμως παίκτης των Τρικάλων τα δύο τελευταία χρόνια, έχω δεθεί με τον κόσμο και με την πόλη και θα προσπαθήσω και στην Α1 για το καλύτερο. Ξέρω την κατηγορία και ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την Α2. Ωστόσο και με τις προσθήκες των νέων παικτών που ήρθαν θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στη μεγάλη κατηγορία».
Στην ομάδα των Τρικάλων 2000 αγωνίζονται οι πρώην παίκτες τής Ολύμπια Χαρισμίδης, Ντζιγκάνοβιτς, Κακλαμάνος, Νικολαΐδης, Λεπενιώτης (δεν θα αγωνισθεί σήμερα λόγω τραυματισμού) και οι πρώην παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ Παπαχρήστος και Μπόγδανος. Επίσης, στη λαρισινή ομάδα αγωνίζεται ο Λαρισαίος Νίκος Τσούτσος.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Με τρεις αγώνες (αναβλήθηκε το παιχνίδι Καβάλα - ΑΕΛ ΓΣ) ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α1 μπάσκετ των ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2008-09 έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Ολύμπια Λάρισας - Τρίκαλα (Σχινάς, Πηλοΐδης, Γκούμας)
17:00 Αιγάλεω - Ολυμπιακός (Βορεάδης, Σπυρίδωνος, Ταβουλαρέας)
18:00 Άρης - Πανελλήνιος (Μουζάκης, Φούφης, Μάνος)
ΑΥΡΙΟ
17:00 ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου (Παπαδημητρίου, Χριστοδούλου, Μαχαιριανάκης)
18:00 Παναθηναϊκός - Μαρούσι (Πιτσίλκας, Αναστόπουλος, Σταματόπουλος)
* Οι δύο αυτοί αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
18:30 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (Ζαβλανός, Καρακατσούνης, Μητσόπουλος)
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass