ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. Α.Ε.Λ. - Γ.Σ.

Γ. Λάτσιος: «Είμαστε θιγμένοι

* ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΑΡΡΑ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2008 3:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Μετά το θέμα που προέκυψε με την αναβολή του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής που επρόκειτο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο μεταξύ της Καβάλας και της Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΕΛ 1964 ΓΣ Γιάννης Λάτσιος προέβη στην κάτωθι δήλωση:
«Επειδή κάποιοι βιάστηκαν να παρερμηνεύσουν τα όσα η ομάδα μας προσπάθησε για την προστασία των συμφερόντων της, νιώθω υποχρεωμένος να κάνω τις παρακάτω διευκρινίσεις:
α) ότι σε καμία περίπτωση δεν αντιδικούμε με την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ όσον αφορά τη συμμετοχή της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α1, άλλωστε αυτό κρίθηκε και από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ την περασμένη Παρασκευή και φυσικά δικαίωσε την ορθότητα της απόφασης που είχε ληφθεί.
β) θεωρούμε όμως ότι έπρεπε να βρεθεί τρόπος να μην αναβληθεί ο αγώνας και εκφράζουμε την απορία μας και το πώς είναι δυνατόν ενώ η ομάδα μας έχει δύο εκκρεμείς υποθέσεις στο ΑΣΕΑΔ για την έκδοση των δελτίων δύο βασικών μας παικτών του Λαμπρόπουλου και του Ζάρρα, να μην δικαιούμαστε αναβολής, ενώ αντίθετα μια άλλη εκκρεμοδικία μιας υπόθεσης του ΑΣΕΑΔ αποτέλεσε αφορμή για την αναβολή του αγώνα, και δικαιολογία μη εκτέλεσης μια διαδικασίας (φάκελος ΕΕΑ) που έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί ανεξάρτητα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.
γ) Κατανοούμε τις δυσκολίες που έχουν τα όργανα που αποφασίζουν σχετικά (ΕΣΑΚΕ) και φυσικά πάνω απ’ όλα θέλουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα, πλην όμως εγώ ξέρω ότι σήμερα η ομάδα μου έχει ένα λιγότερο επίσημο ματς από τις άλλες ομάδες, έκανε άνευ λόγου ένα κοπιαστικό ταξίδι, έχασε προπονήσεις δύο ημερών και σε σχετική ερώτησή μας, μας επανέλαβαν ότι δεν δικαιούμαστε να αναβάλουμε παιχνίδια μέχρι να εκδοθούν τα δελτία των δύο παικτών μας από το ΑΣΕΑΔ.
δ) Είναι αυτονόητο ότι ως διοίκηση είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάζουμε ενδελεχώς κάθε πιθανότητα που θα ωφελεί την ομάδα μας. Πρέπει όμως να κατανοήσουν και οι διοργανωτές του πρωταθλήματος ότι η μόνη θιγμένη ομάδα από την πρώτη αγωνιστική είναι η δική μας και φυσικά να κατανοήσουν και αυτοί τη δική μας αναστάτωση».
Από τη δήλωση του Γιάννη Λάτσιου βλέπουμε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Λαρισινή ομάδα να διεκδικήσει το παιχνίδι στα χαρτιά και παράλληλα εκφράζει απορίες για την άνιση μεταχείριση που υφίσταται από τα θεσμικά όργανα και ειδικά από το ΑΣΕΑΔ που εδώ και καιρό θα μπορούσε να εκδώσει απόφαση για τις εκκρεμείς μεταγραφές των Λαμπρόπουλου και Ζάρρα και δεν το έπραξε.
Αγωνιστικά οι παίκτες της Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. είχαν χθες ρεπό ενώ από σήμερα θα επανέλθουν στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass