ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΟ

Έτοιμος ο Μπένζα σε δέκα μέρες

* ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2008 3:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τη Α.Ε.Λ. για το παιχνίδι της 19ης Οκτωβρίου που θα γίνει στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. που προπονητής είναι ο τεχνικός της τελευταίας τετραετίας Γιώργος Δώνης που δεν έφυγε και με τις καλύτερες των αναμνήσεων (όχι αγωνιστικά ...) από τους φιλάθλους της λαρισινής ομάδας.
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον μόνο που δεν μπορεί να υπολογίζει είναι ο τραυματίας Βέλγος Μπό Μπένζα για τον οποίο κύκλοι των «βυσσινί» ανέφεραν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σε δέκα μέρες περίπου και θα υπολογίζεται πιθανότατα για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (αν είναι έτοιμος από φυσική κατάσταση).
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του πλην του Περουβιανού Νολμπέρτο Σολάνο που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 που όμως η ομάδα του δεν έχει και πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ
«Έβρεχε» γκολ χθες στο προπονητικό διπλό που διοργάνωσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ανάμεσα σε μία ομάδα της ΠΑΕ και στην ομάδα νέων U-21 . Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής στους μέχρι στιγμής επίσημους αγώνες, ενώ οι Νέοι αγωνίστηκαν έχοντας στη σύνθεσή τους και τέσσερις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (Βράνιτς, Μπαλή, Μπανούση, Βεργώνη) για να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στους δύο αντιπάλους. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-3 και για την ομάδα της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. πέτυχε δύο γκολ ο Τσίγκας (13’ και 24’) και ένα ο Ζουράφσκι (32’). Για τους νέους σκόραραν οι Μπάρδας (40’ πεν.), Μιούλερ (84’) και Μπανούσης (90’).
Α.Ε.Λ. (Ουζουνίδης): Μπαϊμάκης, Φεράρι, Ααράμπ, Κατσιαρός, Βέμπερ, Κυριακίδης, Φωτάκης (76’ Μπαλής), Βλασόπουλος, Τσίγκας, Ζουράφσκι, Ρομπέρ.
Α.Ε.Λ. U-21 (Κατσάρας): Βράνιτς, Κιός (62 Τηλιόπουλος), Καρατέεβ, Μιούλερ, Καραγιάννης (46’ Μπουρουζίκας), Βεργώνης, Ζάγκος (62’ Μεζίνι), Μπαλής (62’ Σπυρόπουλος), Μπάρδας (62’ Ελευθεριάδης), Μπανούσης, Λύτρας (62’ Βούζας)
ΡΕΠΟ
Για σήμερα ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει προγραμματίσει προπόνηση και οι «βυσσινί» θα επιστρέψουν στο γήπεδο αύριο το πρωί.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ
Την ερχόμενη Τετάρτη θα επιστρέψει από την Αμερική ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης που θα επιληφθεί άμεσα τρέχοντα θέματα της ομάδας αλλά και της Σούπερ Λίγκα στην οποία είναι πρόεδρος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass