ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ

«Ψήνουν» νίκη στην ΑΕΛ Γ.Σ.

* ΜΑΤΑΛΟΝ: «ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» * ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2008 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
Πρεμιέρα ουσιαστικά θα έχουν το Σάββατο, στις 7 μ.μ., οι παίκτες της ΑΕΛ Γ.Σ. (το πρώτο παιχνίδι το περασμένο Σάββατο με την Καβάλα δεν έγινε επειδή η αντίπαλός του δεν εξασφάλισε άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ, που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα τον Κολοσσό Ρόδου.Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας φαίνονται αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι και μάλιστα «έψηναν» νίκη στη χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, που έγινε στο σπίτι του Παναγιώτη Καραβανά, όπου διοργάνωσαν μπάρμπεκιου, δείγμα του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.Και το πόσο πάθος για νίκη υπάρχει, φαίνεται και από τα λόγια τού Μάριου Ματαλόν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο. Όχι όμως για τον ίδιο, που μας λέει: «Έστω και με πρόβλημα τραυματισμού θ’ αγωνιστώ γιατί θέλω να παίξω στην πρεμιέρα, στην οποία πιστεύω ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, που τον ζήλευα όταν έπαιζα σε άλλες ομάδες και τώρα θέλω να νιώσω τη συμπαράστασή του, ως παίκτης αυτής της ομάδας.
Η ΑΕΚ είναι δύσκολη ομάδα και φάνηκε στην πρεμιέρα που κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες είναι ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη».
ΑΓΩΝΙΑ
Στο μεταξύ, ο τεχνικός τής Α.Ε.Λ. Γ.Σ. Βαγγέλης Αλεξανδρής, σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Σωτήρη Μανωλόπουλο, ενώ ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Λαμπρόπουλο και Ζάρρα, που το ΑΣΕΑΔ δεν έχει εκδώσει απόφαση για τη μεταγραφή τους στους «βυσσινί» από Απολλωνιάδα και Μαντουλίδη, αντίστοιχα. Μια καθυστέρηση σύννομη μεν (το ΑΣΕΑΔ έχει δικαίωμα να εκδώσει απόφαση μέχρι 3 Νοεμβρίου, αλλά προβληματίζει η καθυστέρηση έκδοσης).
ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ
Τέλος, το μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΛ Γ.Σ. θα είναι και στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, που θα αποφασίσει αν θα μείνουν (πολύ πιθανό) 13 ομάδες στην κατηγορία, αφού η Καβάλα δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Κάτι που αν συμβεί, σημαίνει ότι η ΑΕΛ Γ.Σ. θα πρέπει να περάσει άλλη μια ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass