ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΑΛ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

«Μέκκα» του γυναικείου βόλεϊ η Λάρισα…

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ - ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ «ΙΑΣΩ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2008 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
 Η ώρα της μεγάλης επιστροφής στην Α1 κοντεύει και οι άνθρωποι της ΕΑΛ προσπαθούν να κάνουν τα πάντα πριν την πρώτη αγωνιστική που είναι αύριο με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Έτσι χθες πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο κλειστό της Νεάπολης και σε αυτόν παρευρέθηκαν τόσο οι παίκτριες, όσο και το προπονητικό τιμ αλλά και η διοίκηση του συλλόγου. Όλοι ευχήθηκαν βεβαίως να ξεκινήσει ιδανικά η χρονιά που ούτως ή άλλως προβλέπεται δύσκολη.
ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ - ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Στη χθεσινή εκδήλωση εξάλλου ανακοινώθηκε και ένας καινούριος χορηγός που είναι το «ΙΑΣΩ» Θεσσαλίας, όπως και η επταμελής διοίκηση: Σπύρο Μπαρμπούτη, Δήμητρα Τριανταφύλλου, Γιώργο Φίτσουλα, Δημήτριο Πάτζιο, Βασίλη Τίκα, Αθανάσιο Χαμαϊδή και Κώστα Παπαγιάννη.
«ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ…» 
Δύο ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Άρη σημαντική θεωρείται η άποψη του τεχνικού της ομάδας Αποστόλη Οικονόμου για όλα τα θέματα που απασχολούν τις «κυανέρυθρες».
*Κόουτς, δύσκολη η πρεμιέρα με τον Άρη;
-Όταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε βρίσκει να παίζεις εκτός έδρας και δη με τον Άρη, αναλογιζόμενος το γεγονός ότι προέρχεσαι από μια κατώτερη κατηγορία, ναι τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι δύσκολη. Από κει και πέρα όμως πιστεύω στις δυνατότητες των κοριτσιών, και θεωρώ πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο
* Τι να περιμένουμε από το φετινό πρωτάθλημα;
-Θα είναι 3-4 αχτύπητες ομάδες που έχουν εξωπραγματικά μπάτζετ για το επίπεδο του Ελληνικού Γυναίκειου Βόλεϊ και που θα παλέψουν για τον τίτλο και από κει και πέρα όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι πάνω κάτω στην ίδια δυναμική και θα δούμε ανταγωνιστικά παιχνίδια.
*Τι στόχους έχετε;
-Μιλώντας τελείως βαθμολογικά θα έλεγα πως η χρονιά είναι δύσκολη και ο στόχος μας αναγκαστικά θα είναι η παραμονή. Από και πέρα όμως θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα γεμάτη πειθαρχία και σοβαρότητα που μέσα από τη φετινή της πορεία στην Α1 θα προσπαθήσει να αντιπροσωπεύσει επάξια την ιστορία της ομάδας, όπου είναι πλούσια και συνδεδεμένη με πλούσιες στιγμές, το βόλεϊ της Λάρισας το βόλεϊ της επαρχίας, αφού είμαστε η μόνη επαρχιακή ομάδα τη φετινή σεζόν στα σαλόνια της Α1 κατηγορία Γυναικών.
*Προσωπικούς στόχους σαν προπονητής έχεις;
Οι προσωπικοί μου στόχοι αυτή τη στιγμή ταιριάζουν με τους στόχους της Ε.Α.Λ. Από κει και πέρα το όνειρό μου είναι να γίνει η ΕΑΛ πόλος έλξης για όλα τα κορίτσια.
*Ποια είναι τα πρώτα σου συμπεράσματα από αυτή τη χρονιά;
Δεν είναι και τα καλύτερα. Ξέρω και γνωρίζω πως η Ε.Α.Λ πέρα από την ιστορία που διαθέτει, και πολλούς φίλους της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου, όμως πραγματικά δεν τους είδα φέτος στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε.
Και να ξέρετε πως αν δεν ήταν μια ομάδα 6-8 ατόμων, η ομάδα φέτος κινδύνευε να μην κατεβεί να παίξει στην κατηγορία. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, «ματώνουν» όχι μόνο
οικονομικά αλλά και με τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν στην πόλη της Λάρισας ποιοτικό βόλεϊ, μια Λάρισα που θεωρώ πως αδιαφορεί.
*Από τον απλό φίλαθλο τι ζητάς;
-Να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει και να στηρίξει τα κορίτσια γιατί πραγματικά πέρυσι έκαναν την υπέρβαση και φέτος κάνουν πολύ σκληρή προσπάθεια για να την επαναλάβουν, κρατώντας την ομάδα στην κατηγορία .
Για το Λαρισινό βόλεϊ;
Το λαρισινό βόλεϊ έχει ταλέντα και πρόσφορο έδαφος για να γίνει η «Μέκκα» του γυναικείου βόλεϊ αλλά θα πρέπει να κάνουν μια συλλογική προσπάθεια η παράγοντες όλων των λαρισινών ομάδων, να γίνει ένα ενιαίο πλάνο και η κάθε ομάδα να είναι η βαθμίδα ενός ενιαίου οικοδομήματος που θα έχει την  επαγγελματική οργάνωση και την οικονομική ευρωστία που θα της επιτρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, από παγκορασίδες έως γυναίκες. Αν δεν γίνει αυτό, φοβάμαι ότι το βόλεϊ της Λάρισας, ως επαρχιακή πόλη θα επιστρέψει στη μετριότητα και ενώ θα παράγουμε παίκτριες, δεν θα έχουμε αξιόλογες ομάδες και ο Λαρισαίος δεν θα βλέπει ποιοτικό βόλεϊ..
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass