ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

Πάθος για νίκη στην Α.Ε.Λ.

* ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2008 3:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
 Πάθος για νίκη (ή τουλάχιστον για ένα θετικό αποτέλεσμα...) υπάρχει στην Α.Ε.Λ. ενόψει του αυριανού αγώνα που δίνουν οι «βυσσινί» στην Αθήνα με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η λαρισινή ομάδα που φιγουράρει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (δύο πόντους πάνω από την Α.Ε.Κ.) και με ένα θετικό αποτέλεσμα βάζει «πλώρη» για την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος (άλλωστε κάθε ομάδα θέλει να πηγαίνει κάθε χρονιά καλύτερα από την προηγούμενη).
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης για το αυριανό παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του, στο παιχνίδι αυτό, τον Σολάνο (ο οποίος είναι κουρασμένος από το ταξίδι του στο Περού για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και ο προπονητής θεωρεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει) και τους Μπένζα, Σερεμέτ που είναι μόνιμα τραυματίες και θα υπολογίζονται από τον Ιανουάριο και μετά παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για τον πρώτο που μιλούσαν για σύντομο χρονικό διάστημα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Εβρίτη τεχνικού που μάλλον θα κάνει μία αλλαγή στην αμυντική γραμμή της ομάδας... (απ’ ό,τι έδειξε στις προπονήσεις...). Θα υπάρξει σίγουρα και μια αλλαγή στη μεσαία γραμμή σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που έδωσαν οι «βυσσινί» πριν δεκαπέντε μέρες και αυτή θα αφορά στον αντικαταστάτη του Σολάνο.
Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΝΤΙΝΙΟ
Το νέο επεισόδιο που προκάλεσε ο Εντίνιο στην προπόνηση της Πέμπτης, δεν έμεινε ατιμώρητο από τον Γιώργο Δώνη που αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ.
Ο Έλληνας προπονητής αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή, με το όνομα του Εντίνιο να μην βρίσκεται στην λίστα.
Εκτός του Εντίνιο ένα επιπλέον πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Γιώργο Δώνη, καθώς ο Ταμαντανί Ενσαλίβα αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης με ελαφρύ τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό.
Ο Σωτήρης Κυργιάκος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Άγγελος Μπασινάς έκανε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια αποθεραπεία.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της Ένωσης, Γιώργος Δώνης, για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. είναι: Σάχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Ράμος, Γεωργέας, Χετεμάι, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Πελετιέρι, Καφές, Λαγός, Σκόκο, Ζορμπάς, Μπλάνκο, Τζεμπούρ.
Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 17.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Επιστροφή ξανά στη δράση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για την 6η αγωνιστική. Το αυριανό ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στην ιστορία του και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός δίνει αγώνα πρόβα τζενεράλε ενόψει τον επερχόμενων υποχρεώσεών του στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει σήμερα με τρεις συναντήσεις. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Εργοτέλη, ο Πανσερραϊκός τον Αστέρα Τρίπολης και ο Πανιώνιος τον Άρη, σε ακόμα μία δυνατή αναμέτρηση.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης ημέρας της Σούπερ Λίγκα:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Ηρακλής-Εργοτέλης --NOVA--
16:45 Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης --ALPHA--
19:00 Πανιώνιος-Άρης --NOVA--
ΑΥΡΙΟ
15:00 Λεβαδειακός-Ξάνθη
15:00 ΟΦΗ-Θρασύβουλος
16:45 Α.Ε.Κ.-Λάρισα --NOVA--
19:00 Ολυμπιακός-Πανθρακικός --ΝΕΤ--
19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός --NOVA--
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός      10-2   13
 2. ΠΑΟΚ    5-1     11
 3. Λάρισα   10-5   10
 4. Ξάνθη    3-1     10
 5. Παναθηναϊκός 8-3 9
 6. Α.Ε.Κ.    6-6     8
 7. Εργοτέλης        6-2     8
 8. Λεβαδειακός   3-5     7
 9. Άρης      4-6     6
10. Πανσερραϊκός 5-9     6
11. Πανιώνιος       4-5     5
12. Αστέρας Τρίπολης    3-4     5
13. Πανθρακικός 2-6     4
14. ΟΦΗ     5-8     3
15. Ηρακλής         2-5     2
16. Θρασύβουλος 0-8     0
* Παναθηναϊκός και Εργοτέλης έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
 
ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣ
Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ, ο διαιτητής, Ν. Ντάτης (Χίου) που διηύθυνε τον αγώνα Πανθρακικός - Πανιώνιος (διεξήχθη στις 5 Οκτωβρίου). Η ποινή του εν λόγω ρέφερι ισχύει από τις 6 Οκτωβρίου, όπως και αυτές (σ.σ. αποκλεισμός τριών αγωνιστικών) που επεβλήθησαν στους βοηθούς της αναμέτρησης Λάρισα-ΟΦΗ (επίσης 5 Οκτωβρίου), Δ. Αναστόπουλο (Αρκαδίας) και Γ. Ασημακόπουλο (Μεσσηνίας), αντίστοιχα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass