ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ

Τιμήθηκαν αθλητές του Ε.Ο.Σ. Λάρισας

* Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2008 3:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:49
Πάνω από 40 αθλητές του Ε.Ο.Σ. Λάρισας τιμήθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο καταφύγιο του Συλλόγου στον πανέμορφο Κίσσαβο, για την παρουσία τους στους αγώνες της περασμένης χειμερινής περιόδου.
Έπαθλα απονεμήθηκαν και στα παιδιά του φυτωρίου, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της περασμένης χρονιάς.Ο Ε.Ο.Σ. Λάρισας είναι ανάμεσα στους πρώτους χιονοδρομικούς συλλόγους της χώρας και οι αθλητές του με την καθοδήγηση των προπονητών Μάλλιου Χρ. και Νατ. Παπαχατζή, εκπροσώπησαν τη Λάρισα όχι μόνο στο εσωτερικό πρωτάθλημα, αλλά και σε διεθνείς αγώνες του εξωτερικού, όπως στους αγώνες της FIS (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Σκι) με τους αθλητές της κατηγορίας ανδρών-γυναικών - εφήβων, στους διεθνείς αγώνες παγκόσμιας εμβέλειας, παιδιών και κοριτσιών στο ΑΒΕΤΟΝΕ της Ιταλίας με τους: Καραπιπέρη Κ., Κατσάνη Φίλ. και Κατσάνη Κων. και στο BOROVETS της Βουλγαρίας με τους: Καραπιπέρη Κ., Κατσάνη Φίλ. και Γαλανόπουλο Προδ.
Λόγω δε των εξαιρετικών επιδόσεών τους την προηγούμενη περίοδο κλήθηκαν και συμμετείχαν στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων χιονοδρομίας, σε προγράμματα προπόνησης σε παγετώνα της Αυστρίας και φυσικής κατάστασης στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, οι αθλητές: Γκόγκος Ν., Κωστής Κ., Κατσάνη Φ., Καραπιπέρης Κ., Καραπιπέρη Ελ., Μπαλλά Απ. και Γαλανόπουλος Πρ.
Αυτή η αξιόλογη προσπάθεια αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί συντελείται κάτω από δύσκολες, οικονομικά και ψυχολογικά, συνθήκες, με την έλλειψη χιονοδρομικού κέντρου στην περιοχή μας που αναγκάζει αθλητές, προπονητές και γονείς να διανύουν κάθε Σαββατοκύριακο μεγάλες αποστάσεις για τις προπονήσεις.
Δεν είναι λοιπόν τυχαία η επιλογή του Καραμπούζη Χρ., αντιπροέδρου του Συλλόγου, στη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας στις εκλογές που έγιναν στα Τρίκαλα. Ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά του ως υπεύθυνος Νότιας Περιφέρειας για τα αγωνίσματα των καταβάσεων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ. Τζανακούλης Κων., δήμαρχος Λάρισας και πρόεδρος της ΤΕΔΚ νομού Λάρισας, Καλομπάτσιος Χρ., αντινομάρχης, Γερογιάννης Νικ. δήμαρχος Νέσσωνος, Σιδερόπουλος Χρ., νομαρχιακός σύμβουλος, Χριστίνα Καφετζούλη, πρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ Ν. Λάρισας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές, ενώ ήταν πλήθος κόσμου, αθλητές, γονείς των αθλητών, μέλη και φίλοι που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στο όμορφο βουνό ακόμη και ορειβασία μέχρι την κορυφή.
Η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με κρασί και μεζέδες που ετοίμασαν με κέφι και μεράκι μέλη του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη αρχίσει οι εγγραφές παιδιών στο τμήμα του φυτώριου των καταβάσεων για τη φετινή χιονοδρομική περίοδο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του Συλλόγου, Σκαρλάτου- Σούτσου 11 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 8 μ.μ., ή να τηλεφωνούν στο: 2410/535.097.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass