ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ 63-62

Μια νίκη οριακή…

ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2008 3:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:49
Μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική για τη φετινή πορεία της πέτυχε η ΑΕΛ ΓΣ προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης κερδίζοντας την ΑΕΚ με 63-62 χάρη σε ένα καλάθι και μία εύστοχη βολή του Φράνσις 28 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού.
Η νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία για αρκετούς λόγους 1) επιτεύχθη στην πρεμιέρα ουσιαστικά της ΑΕΛ ΓΣ μια και το πρώτο παιχνίδι με την Καβάλα δεν έγινε επειδή η αντίπαλός της δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού 2) το άγχος ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων 3) τα νέα παιδιά που είναι η βάση της ομάδας (έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας απ’ όλες τις ομάδες της Α1) 3)απέκτησε εμπιστοσύνη ο κόσμος και 4) υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις (Μανωλόπουλος, Ζάρρας, Λαμπρόπουλος).
Πάντως παρά τον ενθουσιασμό από τη μεγάλη νίκη δεν υπάρχει εφησυχασμός και αμέσως μετά το παιχνίδι υπήρχε συνάντηση του προέδρου της ομάδας Γιάννη Λάτσιου, του τεχνικού Βαγγέλη Αλεξανδρή και του οικονομικού διευθυντή Μανώλη Λελούδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για τις μεταγραφές των Λαμπρόπουλου και Ζάρρα από Απολλωνιάδα και Μαντουλίδη, αντίστοιχα, αλλά και τη θέση της ομάδας ενόψει της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ για τη μη ή όχι διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 13 ομάδες.
Υπήρξε συμφωνία για την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου αλλά και ότι η ομάδα αντιμετώπισε κάποια άσχημα σφυρίγματα από τον Αναστόπουλο.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΜΕΧΙΑ
Στο μεταξύ, όπως διέρρευσε χθες, ο Σάμι Μέχια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπαιξε τραυματίας (θλάση στον προσαγωγό) και αυτό ήταν μία από τις αιτίες που δεν μπόρεσε ο Αμερικανός να ανεβάσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή του.
 Χθες ο Αλεξανδρής με τους συνεργάτες του Βλάντο Μαϊστρέγκο και Θρασύβουλο Λιάγκα είδαν τηλεοπτικά τα παιχνίδια Τρίκαλα-ΠΑΟΚ και Μαρούσι-Αιγάλεω.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass