ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

«Αν διατηρήσουμε την απόδοσή μας δεν θα έχουμε απώλειες βαθμών»

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2008 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:49
 Στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ΑΕΔ Νίκαιας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αναφέρθηκε ο Κώστας Κολομητρούσης. Ο Λαρισαίος τεχνικός μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, για το μυστικό της επιτυχίας και ανοίγει τα χαρτιά του ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με την Ελασσόνα. «Αυτό που μετράει σ’ εμάς είναι η πολύ καλή οργάνωση και το δεμένο αγωνιστικό σύνολο» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κολομητρούσης και συνέχισε:«Η ομάδα λειτουργεί πραγματικά σ’ ένα εξαιρετικό πλαίσιο, οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί και σαν αγωνιστικές μονάδες αλλά και σαν χαρακτήρες, υπάρχουν άριστες σχέσεις μεταξύ μας και αυτό πιστεύω είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.Μπορεί να μην έχουμε χάσει βαθμούς αλλά αυτό που μετράει ακόμα περισσότερο είναι η πολύ καλή ψυχολογία που έχουμε αποκτήσει».
-Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα;
«Εμείς έχουμε σαν στόχο το καλό ποδόσφαιρο και από ’κεί και πέρα όπου μπορέσουμε να φτάσουμε. Δεν έχουμε δηλαδή στόχο το κύπελλο ή το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε δηλαδή το ποδόσφαιρο και να ικανοποιούμε με το θέαμα τους φιλάθλους μας.
Η φιλοσοφία η δική μου είναι να αγωνίζονται όλα τα παιδιά και τα 90 λεπτά αν είναι δυνατόν ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που φέρνουμε».
-Μέχρι τώρα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στον Παραπόταμο, η ομάδα δεν έδωσε κάποιο από τα λεγόμενα ντέρμπι. Ακολουθεί ωστόσο το παιχνίδι με την Ελασσόνα…
«Πριν από το παιχνίδι με τον Πλατύκαμπο είχα επισημάνει στους παίκτες μου ότι μας περιμένουν τέσσερα ντέρμπι στη σειρά (μαζί με Ελασσόνα εντός, Δωτιέα εκτός και Αμπελωνιακό εντός). Αρκετά δύσκολο πρόγραμμα αλλά αν συνεχίσουμε να έχουμε την καλή απόδοση που είχαμε μέχρι τώρα πιστεύω ότι δεν θα έχουμε καμία απώλεια βαθμών.
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί θα πω ότι γνωρίζουμε την Ελασσόνα, ξέρουμε ότι φέτος έχει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα και έχοντας καλή διάθεση να πάρουμε το αποτέλεσμα».
 
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass