ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Σκέψεις για αλλαγή του Τόμας

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2008 3:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:49
Η Ολύμπια φέτος ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν με υψηλές βλέψεις αλλά μέχρι τώρα οι εμφανίσεις της (όχι τα αποτελέσματα που ήταν φυσιολογικά) δεν είναι ανάλογες των προσδοκιών που καλλιεργήθηκαν με τις μεταγραφές που έγιναν.
Αυτό το διαπίστωσε και ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας που πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για την πρώτη αλλαγή της ομάδας και αυτή θα είναι η αντικατάσταση του Αμερικάνου Τζαμέλ Τόμας που μέχρι τώρα δεν βοηθάει στον επιθετικό τομέα μια και δίνει αργή κίνηση στην ομάδα.
Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια περίπτωση που να έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των «πορτοκαλί» και μέχρι τον αγώνα με τον Ολυμπιακό του Τζος Τσίλντρες την ερχόμενη Κυριακή δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή στην ομάδα και ο μόνος που ίσως δεν αγωνιστεί θα είναι ο τραυματίας Μάριος Μπατής που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Πανελλήνιο εκτός έδρας.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής και όλοι περιμένουν πότε θα διατεθούν από τη διοίκηση του λαρισινού σωματείου για να μπορέσουν να τα προμηθευτούν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass